Ένταση ΠΑΟΚ – Σαλούστρου

Από thessports.gr: Δεν βγήκε με το καλύτερο τρόπο το διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Χρήστο Σαλούστρο. Ο τελευταίος ένιωσε έκπληξη όταν ο ΠΑΟΚ του είπε να λύσουν το συμβόλαιό τους μία βδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Πηγή: thessports.gr
Ένταση ΠΑΟΚ – Σαλούστρου

Αρχικά ζήτησε μία ευκαιρία γιατί, όπως είπε, πίστευε ότι φέτος θα κάνει καλή σεζόν, αλλά το πρόβλημα δεν ήταν ο ίδιος. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κόψει έναν παίκτη, προκειμένου να πάρει τον Χάτσερ, γιατί δεν είχε πλέι μέικερ.

"Ήταν unfair. Εγώ θέλω να είμαι εκεί που με αγαπούν και με θέλουν, εισέπραξα τρομερή αγάπη ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς όμως δεν δοκιμάστηκα φέτος. Εντάξει ο ΠΑΟΚ έχει άλλα σχέδια, κατανοητό, αν είναι για το καλό της ομάδας, τι να πω... Πάντως δεν θα έπαιζαν πολύ με κομμένο μηνίσκο και αρνούμενοι να κάνουν επέμβαση" είπε ο Σαλούστρος στην Arena Press, βγάζοντας το παράπονό του για την αντιμετώπιση, που είχε από τον ΠΑΟΚ.

"Το κάναμε για να βοηθηθεί και ο Χρήστος. Να μην κάθεται στο πάγκο η εκτός 12άδας. Κάναμε το δύσκολο, θα μπορούσαμε να μείνουμε εγωϊστικά στον αρχικό σχεδιασμό και να χρεώσουμε την ομάδα. Τον δοκιμάσαμε και είδαμε με το τέλος των φιλικών ότι δεν χωρά στο ροτέισον", είπε από την πλευρά του ο Τέλης Ζουρνατζίδης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι μάλλον ήταν άκομψος ο τρόπος που ο ΠΑΟΚ επελεξε να τελειώσει τον Σαλούστρο.

Διαβάστε ακόμη...