Στο εξωτερικό ο Αρνεσεν

Από pamesports.gr: Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ λείπει στο εξωτερικό τις τελευταίες ημέρες και η απουσία του είναι αισθητή και από τις προπονήσεις των παικτών του Δικεφάλου.
Πηγή: pamesports.gr
Στο εξωτερικό ο Αρνεσεν

Έχει υποχρεώσεις με το κρατικό κανάλι της Δανίας για να σχολιάσει τις αναμετρήσεις της εθνικής του ομάδας. Πιο συγκεκριμένα προχθές η Δανία αντιμετώπισε εκτός έδρας την Πορτογαλία για τα προκριματικά του ευρωπαικού πρωταθλήματος από την οποία κι έχασε και ο Αρνεσεν βρισκόταν στην Δανία και εκεί από το «στούντιο» της κρατικής τηλεόρασης με τον αδελφό του Λάουντρουμπ είχαν την ευκαιρία να σχολιάσουν την εξέλιξη της αναμέτρησης και φυσικά να κρίνουν την απόδοση των παικτών των δύο ομάδων.

Παράλληλα όμως, το ταξίδι του στο εξωτερικό, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συνδυάζεται και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ για την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Αρνεσεν σε κάθε περίπτωση έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους επιτελείς του Δικεφάλου για να τους ενημερώσει για κάθε κίνηση που θα κάνει, στο πλαίσιο του προγραμματισμού που γίνεται για την ενίσχυση της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...