Ο σούπερ σταρ του 3-5-2

Από inpaok.com: Τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας στην Ολλανδία και στις πρώτες προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ ίσως να μην πίστευαν πως ο Ίγκορ Τούντορ το... εννοούσε για το σύστημα 3-5-2 και μάλλον θεωρούσαν πως δεν ήταν τίποτα άλλο από απλά δοκιμές.
Πηγή: inpaok.com
Ο σούπερ σταρ του 3-5-2

Κάθε μέρα που περνούσε ομως γινόταν όλο και πιο σαφές ότι ο Κροάτης τεχνικός ήταν αποφασισμένος να εφαρμόσει στους ασπρόμαυρους το αγαπημένο του σύστημα.

Σε αυτή την προσπάθεια να παίξει ο Δικέφαλος ένα σύγχρονο σύστημα και ιδιαίτερο ελκυστικό τρόπο ποδοσφαίρου ο Ρόμπερτ Μακ είναι ο παίκτης κλειδί. Ο Σλοβάκος από την πρώτη στιγμή κατάλαβε ότι το βάρος θα πέσει φέτος πάνω του και πως θα έχει δύσκολη αποστολή.

Ο Μακ καλύπτει πλέον όλη την γραμμή, πρέπει να τρέχει πολλά χιλιόμετρα σε κάθε αγώνα και να εκμεταλλεύεται την ταχύτητα του για να δημιουργεί ρήγματα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Σλοβάκος φάνηκε από τις προπονήσεις της Ολλανδίας να δυσκολεύεται στον νέο του ρόλο που θέλει ο παίκτης να φτάνει στα όρια του.

Από την άλλη όμως όσο περνούσαν οι ημέρες τόσο πιο πολύ εμπέδωνε τον νέο του ρόλο που από την μία είναι ιδιαίτερα απαιτητικός από την άλλη όμως τον μετατρέπει στον σούπερ σταρ του 3-5-2 του Δικεφάλου κάτι που αποδείχθηκε σε όλους τους ως τώρα επίσημους αγώνες (τρία γκολ και μία ασίστ) που έχει δώσει το σύνολο του Ίγκορ Τούντορ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...