«Δεν μου εξήγησαν το γιατί φεύγω»

Από sdna.gr: Με φανερή τη διάθεση του αυτοσαρκασμού ο Ράζβαν Ρατς, τοποθετήθηκε αναφορικά με το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Δεν μου εξήγησαν το γιατί φεύγω»

O Ράζβαν Ρατς σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, με τον Ρουμάνο μιλώντας στους συμπατριώτες του, να αστειεύεται λέγοντας χαρακτηριστικά..."θα πρέπει να κάνω προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα και θα είμαι πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που θα παίζει στη δεύτερη ομάδα".

Στη συνέχεια της συνέντευξής του στο digisport.ro, ο Ρουμάνος άσος, υποστήριξε πως και ο ίδιος δεν γνωρίζει ακόμα τα αίτια της αποχώρησής του από τον Δικέφαλο.

"Μου έχουν κοινοποιήσει τις αποφάσεις τους, αλλά δεν μου εξηγήσει το γιατί. Γράφτηκε ότι είχα προβλήματα με την ηγεσία της ομάδας, με τους συμπαίκτες μου, αλλά δεν είναι αλήθεια. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία και πέρσι ήμουν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας", είπε για να συνεχίσει τη συνέντευξη του και να αναφερθεί στην Εθνική Ρουμανίας. "Η Εθνική ομάδα είναι πολύ σημαντική για μένα. Εάν συνεχίσω να παίζω στη δεύτερη ομάδα, τότε είναι σαφές ότι θα έχω πρόβλημα με την παρουσία μου στην Εθνική".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...