Κόλλησαν το μικρόβιο!

Από inpaok.com: Η τρέλα για τον ΠΑΟΚ είναι μεταδοτική, εμβόλιο δεν υπάρχει, ενώ δεν παίζει ρόλο αν είσαι έλληνας ή ξένος...
Πηγή: inpaok.com
Κόλλησαν το μικρόβιο!

Αυτό αποδείκνύεται περίτρανα και στην Ολλανδία, όπου σήμερα έγινε γνωστή μια ακόμα ασπρόμαυρη ιστορία πάθους και αφοσίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, το παρόν στην προπόνηση του Δικεφάλου στο Άρνεμ έδωσε μια οικογένεια Ολλανδών φορώντας κασκόλ της ομάδας, προκαλώντας την έκπληξη όλων.

Πρόκειται για τον Ελμάρ, τη Μελίσσα και τον μικρό Γιάρο-Θεοφάνη (!) Όμπινκ, στους οποίους μπήκε το μικρόβιο του ΠΑΟΚ και δε βγήκε ποτέ!

Το ζευγάρι ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά με τον Δικέφαλο πριν από 15 χρόνια, σε ένα παιχνίδι Αιντχόβεν-ΠΑΟΚ. Η ομάδα είχε τα χάλια της (έχασε με 3-0) αλλά ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν συγκλονιστικός. «Είχαμε πάθει πλάκα με τους οπαδούς» λέει χαρακτηριστικά στο INPAOK Ο Ελμάρ Όμπινκ.

Μέσα από τον ΠΑΟΚ, οι δυο τους αγάπησαν και την Ελλάδα, πάντρευτηκαν μάλιστα εδώ, ενώ έδωσαν και ένα δεύτερο -ελληνικό- όνομα στο παιδί τους.

Έκτοτε, παρακολουθούν τα πάντα για τον Δικέφαλο, έχουν βρεθεί στο παιχνίδι Φιορεντίνα-ΠΑΟΚ αλλά και σε ένα παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ σήμερα ήρθαν να δουν την προπόνηση και έχουν σκοπό να δουν και τα φιλικά που θα γίνουν στην Ολλανδία.

Διαβάστε ακόμη...