Τα ταχύρρυθμα του Ιγκόρ

Από metrosport.gr: Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε σήμερα στην Ολλανδία, αφήνοντας πίσω του μία κατάσταση παράνοιας που σίγουρα θα τον ηρεμήσει όπως όλους όσους θα ακολουθήσουμε την αποστολή στην χώρα της τουλίπας.
Πηγή: metrosport.gr
Τα ταχύρρυθμα του Ιγκόρ

Ουσιαστικά μετά τα όσα μας έκανε ο ΠΑΟΚ πέρυσι, την επιβάρυνση στη ψυχολογία μας, την κατάσταση τρέλας και παράνοιας, την απογοήτευση που προήλθε από ένα χωριάτικο πρότζεκτ που πλήγωσε όλους όσους αγαπάνε τον σύλλογο, σήμερα οφείλω να πω πως με ξεχρεώνει φεύγοντας από αυτό το χάος. Αφήνοντας πίσω για δεκαπέντε μέρες, μία χώρα που δεν σέβεται τον εαυτό της ανεξάρτητα τα πιστεύω του καθενός. Μία χώρα που οι πολίτες της, αγαπάνε να μισούνε τον διπλανό τους.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε για την Ολλανδία με τον Ιγκόρ Τούντορ να πασχίζει για ταχύρρυθμα μαθήματα στους παίκτες του. Να χτίσει φυσική κατάσταση, να τους μάθει το 3-5-2, να μπολιάσει στο πρότζεκτ πολλούς που βίωσαν ερασιτεχνική καθημερινότητα την τελευταία διετία στην ομάδα. Σε πρώτη φάση, είναι το κεντρικό πρόσωπο μαζί με το τιμ του. Θα προλάβει μέχρι τις 16 του Ιούλη να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε μία ομάδα που δεν ήταν και από τις αδύναμες της παρούσας φάσεις; Εκτός κι αν οι Ουαλοί κάνουν κάποιο θαύμα.

Ο Ιγκόρ Τούντορ θα έχει πιθανότατα και την επιλογή του Ρόμπιν Όλσεν ο οποίος δεν θα είναι στη σημερινή πτήση μέσα, όμως αν ξεπεραστούν τα διαδικαστικά, τότε θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα άμεσα.

Όπως είχαμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν, η πρώτη μεταγραφή της εποχής Άρνεσεν θα ήταν τερματοφύλακας. Με τον Γλύκο μοναδικό πρώτης γραμμής και άλλους δύο που κανένας δεν γνωρίζει αν θα είναι στο ρόστερ, ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να το ρισκάρει.

Από εκεί και πέρα βέβαια, το Άρνεμ είναι γούρικο στον ΠΑΟΚ. Από εκεί ξεκίνησαν καλές προσπάθειες αν εξαιρέσουμε την περυσινή. Οι δύο του Σάντος, η μία του Μπόλονι και η μία του Δώνη που με λίγα χρήματα ήταν αξιοπρεπέστατος.

Το μοναδικό πρόβλημα σε πρώτη φάση, είναι οι καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το Σάββατο, στο πρώτο φιλικό, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με 33 βαθμούς Κελσίου. Κάτι που δεν έχουμε ξανασυναντήσει στο παρελθόν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Διαβάστε ακόμη...