"Οι μεταγραφές θα κρίνουν τον στόχο!"

Από paokweb.gr: Θήτευσε στον ΠΑΟΚ από το 2011 έως το 2014. Έκανε αρκετές συμμετοχές με τον «Δικέφαλο» στο στήθος, με την κορυφαία του να είναι αυτή στο «White Hart Lane» με αντίπαλο την Τότεναμ.
Πηγή: paokweb.gr
"Οι μεταγραφές θα κρίνουν τον στόχο!"

Ο λόγος για τον Γιώργο Γεωργιάδη, τον νεότερο. Το paokweb.gr κι ο Μιχάλης Καπλανίδης επικοινώνησαν με τον Σερραίο εξτρέμ, και ζήτησαν τη γνώμη του για τα τεκταινόμενα στους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας, που φέτος λαμβάνει χώρα νωρίτερα: Η αλήθεια είναι ότι η κακή πορεία στα πλέι οφ έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Οι παίκτες δε θα είχαν πολλές μέρες ξεκούρασης. Αλλά αυτό ίσως βγει και σε καλό και είναι πιο έτοιμη η ομάδα όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Για τον Ιγκόρ Τούντορ: Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τη δουλειά του και τις γνώσεις του σαν προπονητής, αλλά είναι νέος με όρεξη για δουλειά κι επειδή ο ΠΑΟΚ τώρα θα αρχίσει να χτίζεται, είναι μια καλή επιλογή. Το θέμα είναι τα πρώτα αποτελέσματα να τον βοηθήσουν.

Για τον φετινό ρεαλιστικό στόχο του ΠΑΟΚ: Αυτό θα το κρίνουν οι μεταγραφές που θα γίνουν.

Για την πορεία του ίδιου στη Βέροια: Είμαι καλά. Έχω μπει στο κλίμα της πόλης και της ομάδας, και πιστεύω πως φέτος θα δούμε μία καλύτερη Βέροια από όλες τις απόψεις. Εύχομαι να βοηθήσω κι εγώ να ανέβει η ομάδα ψηλότερα.

Διαβάστε ακόμη...