Γι' αυτό δεν βρέθηκε στο Πρόχωμα

Ο Σαββίδης απουσιάζει στη Ρωσία και αυτός ήταν ο λόγος που δεν βρέθηκε στο Πρόχωμα όπως συνηθίζει ανήμερα της γιορτής του Αγίου Πνεύματος.
Πηγή: paokrevolution.net
Γι' αυτό δεν βρέθηκε στο Πρόχωμα

Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ πριν από λίγες μέρες ξενάγησε τον Αρκάντι Ντβορκόβιτς στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Atlantis Pak» του ομίλου AGROCOM που είναι ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου.

Η διερευνητική επίσκεψη του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Α' Εθνικού Φόρουμ για την Ασφάλεια Τροφίμων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ροστόφ, στις αρχές Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός επισκέφθηκε τις αίθουσες παραγωγής της εταιρείας και είδε το σχέδιο για την ανάπτυξη της παραγωγής ταινιών υψηλού κινδύνου για τη συσκευασία ευπαθών προϊόντων διατροφής, που είναι μοναδικό και καινοτόμο προϊόν για τη ρωσική αγορά. Το έργο υλοποιείται από την «Atlantis Pak» στο πλαίσιο του προγράμματος υποκατάστασης των εισαγωγών. Η πρώτη φάση του έργου αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Η πλήρης υλοποίηση του σχεδίου αναμένεται κατά τη διάρκεια 2-3 ετών.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας και διάφοροι τρόποι για την υποστήριξη των εκτελεσθέντων έργων.

Ο Αρκάντι Ντβορκόβιτς δήλωσε ότι η κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας ενδιαφέρθηκε για την εταιρεία λόγω των μεγάλων επιτυχιών της και της θέσης που κατέλαβε στην παγκόσμια βιομηχανία συσκευασίας.

«Ήταν ενδιαφέρον να δούμε, σε τι βασίζεται μια τέτοια επιτυχία, ποια επιτεύγματα επέτρεψαν στην εταιρεία να γίνει ηγέτιδα, όχι μόνο στη Ρωσία αλλά και στην παγκόσμια αγορά. Είναι ένα από τα μοναδικά παραδείγματα. Είναι φανερό ότι τα πάντα είναι χτισμένα από το μηδέν σε επιστημονική βάση. Εδώ βλέπουμε μια εξαιρετική ομάδα, μάνατζμαντ, εμπειρογνώμονες και ενδιαφέροντα σχέδια για την κατάκτηση νέων επιτευγμάτων με πολλές καινοτομίες. Συζητήσαμε ιδέες για νέα έργα. Θα μελετήσουμε τι είδους κρατική υποστήριξη ταιριάζει καλύτερα», - είπε ο κ. Ντβορκόβιτς.

Διαβάστε ακόμη...