Ο Λάουντρουπ, το... αντίο και ο ΠΑΟΚ

ΤΟ SDNA επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Δανού προπονητή, Μπαϊράν Τουτουμλού, ο οποίος διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μίκαελ Λάουντρουπ να εγκαταλείπει την προπονητική, ενώ μίλησε για τις επαφές με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Ο Λάουντρουπ, το... αντίο και ο ΠΑΟΚ

Δημοσιεύματα στην Ελλάδα τον θέλουν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, ρεπορτάζ στην Αγγλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ και της Νιούκαστλ, την ίδια ώρα που στην πατρίδα του αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται σύντομα ο 51χρονος τεχνικός να πει... αντίο στους πάγκους, καθώς νιώθει κουρασμένος και θέλει να ζήσει και νέες εμπειρίες, εκτός ποδοσφαίρου. Τι ισχύει τελικά;

Ο Μπαϊράν Τουτουμλού μίλησε στο sdna.gr τονίζοντας κατηγορηματικά πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Λάουντρουπ, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τα σημερινά σχετικά δημοσιεύματα στη Δανία. «Αυτό που γράφτηκε δεν ισχύει. Δεν είναι αλήθεια ότι ο Μίκαελ σκέφτεται κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του μάνατζερ.

Στη συνέχεια, ρωτήσαμε τον Μπαϊράν Τουτουμλού αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τον νυν τεχνικό της Λεκιβίγια να συζητά με τον ΠΑΟΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, δεδομένης και της παρουσίας του συμπατριώτη του Φρανκ Άρνεσεν στην τεχνική ηγεσία. «Υπήρξε μια επικοινωνία, αλλά τίποτα περισσότερο. Δεν υφίσταται πρόταση. Αντίθετα, υπάρχουν προτάσεις, αλλά και ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες ευρωπαϊκές» ήταν η απάντηση του.

Σε ερώτηση για το αν ο Δανός προπονητής θα σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα, ο εκπρόσωπός του απάντησε: «Ο Μίκαελ είναι ένας άνθρωπος πολύ ανοικτός. Του αρέσει γενικά να συζητά και δεν αποκλείει καμία πρόταση πριν μιλήσει με τους ανθρώπους κάθε ομάδας. Ενδιαφέρεται πάντα να ακούσει τι έχει να του πει ο κάθε άνθρωπος που βρίσκεται απέναντί του, είναι αυτή η φιλοσοφία του».

Διαβάστε ακόμη...