Τι είπαν Ρονάλντο και Φαν Νίστελροϊ για τον Αρνεσεν

Από metrosport.gr: Μια σπουδαία καριέρα σε μεγάλους συλλόγους. Ο Φρανκ Άρνεσεν με το βαρύ βιογραφικό του έχει αναγκάσει σπουδαίους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να υποκλιθούν στην εργατικότητα του, τον επαγγελματισμό του, την δουλειά του.
Πηγή: metrosport.gr
Τι είπαν Ρονάλντο και Φαν Νίστελροϊ για τον Αρνεσεν

Ο Δανός ήταν εκείνος που έφερε τον Ρονάλντο από τη Βραζιλία και στη συνέχεια υποκλίθηκε όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη στην αξία του "φαινομένου". Μάλιστα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα φιλοξένησε στο σπίτι του τον σπουδαίο Βραζιλιάνο που χαρακτήρισε "δεύτερο πατέρα" του τον Άρνεσεν: "Είναι η μεγαλύτερη επιρροή της καριέρας μου. Είναι αυτός που με ανακάλυψε και τον θεωρώ σαν δεύτερο πατέρα μου από τότε". Ο Ρονάλντο έκανε αυτές τις δηλώσεις όταν ο Άρνεσεν συμφώνησε με την Τότεναμ: "Ο Άρνεσεν θα είναι σαν φρέσκος αέρας στην Πρέμιερσιπ και τα μεγαλύτερα κλαμπ θα μετανιώσουν που δεν τον είχαν φέρει νωρίτερα. Το ότι ο Φρανκ πήγε στην Τότεναμ με κάνει να σκέφτομαι και πάλι να παίξω στην Αγγλία πριν το τέλος της καριέρας μου και θα ήταν ιδανικό να δουλέψω υπό τις οδηγίες του", είχε πει τότε.

Εξαιρετική εντύπωση για τον Άρνεσεν έχει ο Φαν Νίλστερόι με αφορμή την κοινή τους παρουσία στο Αμβούργο: «Ο Φρανκ έχει πολύ καλό μάτι στη δημιουργία μιας ομάδας και την επιλογή παικτών. Έχει πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες και είναι σωστή επιλογή να τον έχει σε υψηλό πόστο για να προοδεύσει ένας σύλλογος.»

Διαβάστε ακόμη...