Που είναι ο Σκόνδρας;

Από inpaok.com: Ο Γιάννης Σκόνδρας εξαφανίστηκε! Όχι δεν τον ψάχνει η Νικολούλη, τον ψάχνει όμως ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Που είναι ο Σκόνδρας;

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη έκανε ένα από τα καλύτερα εξάμηνα της καριέρας του βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Ποιος; Ο πιο σταθερός ακραίος μπακ του ΠΑΟΚ, φέτος φαίνεται πως πλήρωσε δύο άσχημες εμφανίσεις.

Ο Σκόνδρας ήταν από τους πρωταγωνιστές του Δικεφάλου όταν αυτός «πετούσε» και είχε φτάσει να βρίσκεται στους πέντε βαθμούς συν διαφορά από τον δεύτερο τότε Ολυμπιακό. Ακόμα και αργότερα, όταν ο ΠΑΟΚ δεχόταν αρκετά γκολ, ο Σκόνδρας δεν ήταν σίγουρα ο μόνος που έφταιγε, αλλά μόνο αυτός φαίνεται πως την «πλήρωσε» από όλη την «τρύπια» άμυνα του Δικεφάλου, παρόλο που ίσως να υπήρχαν παίκτες με μεγαλύτερη διάρκεια ντεφορμαρίσματος.

Κι όμως ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να... ξεχάσει και να ξενερώσει μία από τις πολύτιμες μονάδες του! Έναν παίκτης που εκτός όλων των άλλων, ποτέ από την ώρα που ήρθε δεν δημιούργησε προβλήματα. Ο Σκόνδρας βρίσκεται τελευταία στο περιθώριο μένοντας δεύτερη και τρίτη επιλογή. Και ο πάγκος φυσικά δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν. Όμως όταν από την 11άδα βρίσκεσαι ξαφνικά στις κερκίδες είναι λογικό να είναι κάπως...

Αν ο Γιάννης Σκόνδρας δεν ήταν Έλληνας, αλλά ξένος, σίγουρα θα προκαλούσε περισσότερα ερωτηματικά στον κόσμο η απουσία του. Ίσως και αν ο ίδιος δεν είχε προτιμήσει να... είναι η ήρεμη δύναμη. Ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ στον ΠΑΟΚ. Το ξέρατε; Μάλλον όχι. Δεν... πουλάει ο Σκόνδρας. Ποιος Σκόνδρας; Ο ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος από όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της χώρας.

Όπως δεν πουλάει και ο Κάτσε. Ο μέσος του ΠΑΟΚ είναι με διαφορά από τον δεύτερο ο καλύτερος και πιο σταθερός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου. Ελπίζω ο Δικέφαλος να προστατέψει την περιουσία τοy και να τον «δέσει» και για άλλα χρόνια στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...