Έπαιξαν οι τρεις με την Εθνική Νέων

Από epo.gr: Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Εθνική Νέων με τον Ιωνικό σε φιλικό αγώνα με χαρακτήρα προπόνησης που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Νεάπολης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής για τα τελικά του EURO 2015.
Πηγή: epo.gr
Έπαιξαν οι τρεις με την Εθνική Νέων

«Σήμερα δώσαμε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας. Επειδή έχουμε προκριθεί απευθείας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάθε αγώνας είναι πολύ χρήσιμος για εμάς. Έτσι και σήμερα βγάλαμε πολύτιμα συμπεράσματα. Συνολικά, είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των παιδιών. Προσπάθησαν πολύ, το μόνο που μας έλειψε είναι το γκολ. Οφείλουμε να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο σε κάποιους τομείς και αυτό ακριβώς θα κάνουμε στο χρόνο που μας απομένει μέχρι το τουρνουά» ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιάννη Γκούμα.

Εθνική Νέων: Κότσαρης (46΄ Θεοδωράκης), Σάλιακας (46΄ Τζιτζικαλάκης), Κυριακόπουλος (46΄ Τσιμίκας), Τσελεπίδης, Μαρκοπουλιώτης (46΄ Κουτσοποδιώτης), Καραχάλιος (46΄ Παπασπύρος), Τσατσόπουλος (70΄ Βεργος), Στάικος (46΄ Βελισάρης), Ορφανίδης, Τσολακίδης (46΄ Ξύδας), Γαρεφαλάκης (46΄ Δεληγιαννίδης)

Παρακολουθείστε σε video στιγμιότυπα του αγώνα

Διαβάστε ακόμη...