Η Μακρή για τα χρέη του ΠΑΟΚ

Από paokrevolution.net: Η Ραχήλ Μακρή, βουλευτής πλέον του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την παρακάτω δήλωση για τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την αποπληρωμή τους:
Πηγή: paokrevolution.net
Η Μακρή για τα χρέη του ΠΑΟΚ

«Από το 2012 ο Ιβαν Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητούσαν διαφανείς λύσεις για την αποπληρωμή των χρεών, χωρίς τις υπερβολικές προσαυξήσεις και τα υπέρογκα πρόστιμα. Η τότε συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου αδιαφορούσε καθώς ασχολούνταν μόνο με την διευκόλυνση των ολιγαρχών που εκτελούσαν τριγωνικές συναλλαγές. Χρέη δισεκατομυριών είχαν χαριστεί από τροπολογία που ο κ. Στουρνάρας είχε επιχειρήσει να περάσει πολλές φορές και στο τέλος τα κατάφερε με την συνεργασία του κ. Μητσοτάκη.

Σήμερα δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να αποπληρώσουν με καθαρούς και διαφανείς όρους τις οφειλές τους μέσω της ΠΝΠ, που σήμερα θα επικυρώσει το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε χρήση των ρυθμίσεων αυτών προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος να καταστεί ξανά φορολογικά ενήμερος και σημαντικά έσοδα να εισέλθουν στο δημόσιο ταμείο.

Ως βουλευτής όλων των Ελλήνων πολιτών θα συνεχίσω να μαχομαι για την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί προς το κοινωνικό σύνολο, σε αντίθεση με τις παλαιοκομματικές πρακτικές και τους νοσταλγούς τους που ήθελαν τους εκπροσώπους του λαού πρόβατα επικύρωσης ανήθικων και αντιλαϊκών πολιτικών»

Διαβάστε ακόμη...