ΠΑΕ Πανιώνιος: ''Να είστε όλοι στον τελικό''

Από sport24.gr: Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Κυριακή (6/5) στη Νέα Σμύρνη τον ΠΑΟΚ και η διοίκησή του κάλεσε τον κόσμο να μην λείψει από τον ''κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς''. Γενική είσοδο 10 ευρώ.
Πηγή: sport24.gr
ΠΑΕ Πανιώνιος: ''Να είστε όλοι στον τελικό''

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος επισημαίνονται τα εξής: ''Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την Κυριακή δίνει τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι τελικός. Κανείς δεν πρέπει να λείψει από τον αγώνα αυτό. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία, καλούν τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στο πλευρό της και να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, θέλοντας να δώσει την δυνατότητα σε όλο τον «κυανέρυθρο κόσμο» να βρεθεί στο στάδιο, αποφάσισε να ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ. Η τιμή αφορά τις θύρες 2, 3, 4 και 7 για τις οποίες θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ (εκτός της θύρας 3). Στην θύρα 5/6 οι τιμές είναι οι εξής:

Τμήμα Α και Γ 20 ευρώ, Τμήμα Β 25 ευρώ, VVIP 50 ευρώ.Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, η προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Μαΐου: 10:00 έως 15:00 από τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣΣΑΒΒΑΤΟ 9 Μαΐου: 10:00 έως 15:00 από τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣΚΥΡΙΑΚΗ 10 Μαΐου: 10:00-19:45 στο εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα και από τις 15:00 έως τις 19:45 και από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση της Αστυνομίας, η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στους κατόχους Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου οι οποίοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους ΚΑΙ την Αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ''.

Διαβάστε ακόμη...