Ο "παλιός" είναι ωραίος αλλά οι "νέοι" είναι αλλιώς

Aπό paokweb.gr: Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά ενδιαφέρον υπήρχε και για τη αντίδραση του κόσμου του Δικεφάλου προς τους παίκτες των φιλοξενούμενων.
Πηγή: paokweb.gr
Ο "παλιός" είναι ωραίος αλλά οι "νέοι" είναι αλλιώς

Ο ΠΑΟΚ δεν νίκησε την ομάδα των Ιωαννίνων (1-1) αλλά μέσα στην αγωνία του ματς ενδιαφέρον υπήρχε όταν έγιναν οι αλλαγές των φιλοξενούμενων.

Πρώτος βγήκε από το παιχνίδι ο Κοροβέσης (83') για να μπει ο Ντάσιος. Ο εξτρέμ του ΠΑΣ και από το καλοκαίρι του ΠΑΟΚ δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο του Δικεφάλου. Στην αρχή ήταν λίγο αμήχανος πήγε να κάνει μια κίνηση, δίστασε, αλλά όταν συνεχίστηκε το χειροκρότημα γύρισε και ανταπέδωσε...

Στο 85' βγήκε ο Σταύρος Τσουκαλάς (μπήκε ο Μπέριος) που πέρασε από τον ΠΑΟΚ και έπαιζε στα χαφ μαζί με τον Πάμπλο Γκαρσία με προπονητή τον Μάκη Χάβο και χειροκροτήθηκε και αυτός, ένα γεγονός που έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν.

Λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης ο Χάρης Χαρίσης δεν πραγματοποιούσε το πλάγιο επίτηδες για να δεχθεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα (90+2'). Όταν τελικά την πήρε χειροκροτήθηκε αλλά λιγότερο από τον Κοροβέση γιατί φαινόταν πως ο ΠΑΟΚ δεν θα καταφέρει να κερδίσει και οι περισσότεροι πλέον είχαν το μυαλό τους σ' αυτό...

Διαβάστε ακόμη...