ΠΑΟΚ, το φάρμακο σου

Aπό sport24.gr: Όλοι χαρακτηρίζουν άρρωστο τον ΠΑΟΚ. Ποια είναι, όμως, η συνταγή για να... σηκωθεί από το κρεβάτι και να κλείσει όρθιος τη χρονιά;
Πηγή: sport24.gr
ΠΑΟΚ, το φάρμακο σου

Ο ΠΑΟΚ είναι μακριά από τον καλό του εαυτό και παρουσιάζει ένα κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο. Παίκτες, βετεράνοι και πρώην παράγοντες χαρακτηρίζουν τον "Δικέφαλο" "άρρωστο" καθώς το ντεφορμάρισμά του δεν λέει να σταματήσει.

Ο ΠΑΟΚ έχει συγκεντρώσει ελάχιστους βαθμούς στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, έχει "πετάξει" πάρα πολλούς ενώ η κακή παρουσία στα μετόπισθεν που είναι... μόνιμη "πληγή", έχει ως αποτέλεσμα ο "Δικέφαλος" να διαθέτει την τέταρτη χειρότερη άμυνα στην Σούπερ Λίγκα.

Σε κάθε περίπτωση, οι "ασπρόμαυροι" καλούνται να "ξυπνήσουν" για να επιτευχθεί ο μοναδικός στόχος της ομάδας, δηλαδή η πρωτιά στα πλέι οφ. Τι μπορεί και ήδη εδώ και αρκετές μέρες προσπαθεί να κάνουν ο Γεωργιάδης και το τιμ του για να συνέλθει ο ΠΑΟΚ εν όψει του μίνι πρωταθλήματος που "πλησιάζει"; Ιδού...

1. Ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για να φρεσκαριστεί η ομάδα βασισμένο πάνω στα εργομετρικά.

2. Σφιχτό αμυντικό πλάνο για να καλυφθούν τα κενά στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ θα παίζει με βασικό στόχο το μηδέν παθητικό.

3. Φορμάρισμα κομβικών παικτών όπως ο Κλάους και ο Περέιρα (πρώτοι σκόρερ), αξιοποίηση του Νομπόα και ανέβασμα του Κόστα.

4. Προσπάθεια να περάσει στον κόσμο πόσο σημαντικό είναι να μην χαθεί ο τελευταίος στόχος της σεζόν.

5. Μείωση καρτών και καλή διαχείριση του ρόστερ με σωστή ανάλυση του προγράμματος των αγώνων που έπονται.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...