Το παράδοξο με Ρατς

Ο Ράτζβαν Ρατς αποχώρησε στο εντός έδρας ματς με Εργοτέλη, ζητώντας αλλαγή λίγο μετά το πρώτο ημίωρι του πρώτου ημιχρόνου, όταν σε μια φάση αντίπαλος του πάτησε το πόδι και η κίνηση που έκανε, του προκάλεσε μια ελαφριά ενόχληση στον προσαγωγό. Η σχετική διάγνωση έκανε λόγο για διάταση, γεγονός που απαιτούσε διάστημα αποθεραπείας κι απουσίας δέκα - δέκα πέντε ημερών.
Πηγή: novasports.gr
Το παράδοξο με Ρατς

Ωστόσο, η απρόσκοπτη παρουσία του στον χτεσινό αγώνα της Εθνικής Ρουμανίας, δημιούργησε αίσθηση κι εύλογα ερωτήματα, ως προς το ... σώφρον της συγκεκριμένης κίνησης υπό το φόβο υποτροπής κι όχι μόνον.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διευκρίνισε πως σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς, καμία ομάδα δεν μπορεί ν?απαγορέψει ακόμη και σε τραυματία ποδοσφαιριστή την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης. Η ευθύνη της αποθεραπείας του για το διάστημα αυτό ανήκει στο ιατρικό επιτελείο της εκάστοτε Εθνικής. Ουσιαστικά, υπάρχει έμμεση παραδοχή για το ρίσκο της συμμετοχής του αλλά κι η αδυναμία αντίδρασης βάσει των υπάρχοντων νόμων.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...