Σέντρα στον «στοιχειωμένο» ημιτελικό

Από sentragoal.gr: Ο «στοιχειωμένος» ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ ανδρών μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη Άργους θα γίνει επιτέλους αύριο Πεμπτη (5/3) και θα κρίνει το δεύτερο εισιτήριο του 33ου τελικού.
Πηγή: sentragoal.gr
Σέντρα στον «στοιχειωμένο» ημιτελικό

Η νικήτρια ομάδα θα βρει αντίπαλο στον τελικό τον ΠΑΟΚ.

Ο ημιτελικός της ΑΕΚ με τον Διομήδη έχει αναβληθεί τρεις φορες, ενώ μέχρι να βρεθεί έδρα για να τον φιλοξενήσει έγινε έρευνα σε περισσότερα από 20 γυμναστήρια που είτε κρίθηκαν ακατάλληλα, είτε δεν είχαν άδεια. Τελικά το ραντεβού ορίστηκε για την Πέμπτη 5/3 στις 20.00 στο γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν φέτος άλλη μια φορά στο κλειστό το Κορωπίου για την 10η αγωνιστική της Α1 Ανδρών με τους «Λύκους» να κερδίζουν 25-17.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια παραμένει αήττητη έως τώρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετά από 21 παιχνίδια, έχοντας 20 νίκες και μία ισοπαλία κόντρα στον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο, το κλειστό της Νέας Ιωνίας που θα γίνει αύριο η αναμέτρηση.

Αυτό θα είναι το 37ο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις με την «Ένωση» να μετράει 24 νίκες και τον Διομήδη 12, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν υπάρχει κανένα ματς που να έληξε ισόπαλο.

Εντός έδρας η ΑΕΚ έχει σημαντική παράδοση, αφού σε 19 ματς έχει δεκαπέντε νίκες, ενώ οι Αργίτες τέσσερις νίκες, οι δύο τελευταίες συνεχόμενες.

Διαβάστε ακόμη...