Καταστρώνουν τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς

Aπό paokweb.gr: Μπορεί η φετινή χρονιά να μην έχει τελειώσει για τον ΠΑΟΚ δεδομένου όμως ότι ο Δικέφαλος έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός στόχων οι διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρχίζουν να καταστρώνουν τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.
Πηγή: paokweb.gr
Καταστρώνουν τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς

Με τον ΠΑΟΚ να κυνηγάει μόνο την έξοδο στα προκριματικά του τσάμπιονς λίγκ μέσω των πλέι οφ, οι επιτελείς του Δικεφάλου έχουν αρχίσει σιγά σιγά να κάνουν την προεργασία τους για την επόμενη χρονιά.

Ήδη ο Παντελής Κωνσταντινίδης είναι αυτός που έχει αναλάβει να βρει το κατάλληλο προπονητικό κέντρο για την προετοιμασία του Δικεφάλου, με τον Κωνσταντινίδη να είναι έτοιμος να ξεκινήσει τα ταξίδια προκειμένου να δει από κοντά τα κέντρα που έχει ξεχωρίσει.

Επί τάπητος έχει αρχίσει να τίθεται και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Δικεφάλου, με τον Ιάκωβο Αγγελίδη να έχει αναλάβει μετά την παραίτηση Βρύζα να κάνει μια πρώτη προεργασία, η οποία θα δοθεί στον νέο τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου για να την εγκρίνει,

με τον Δικέφαλο να ψάχνει παίκτες σε έξι θέσεις αυτές των τερματοφύλακα, κεντρικού αμυντικού, αριστερού μπακ, ενός κεντρώου και δύο εξτρέμ.

Στον Δικέφαλο περιμένουν και τον Ιβάν Σαββίδη να έρθει στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ορίσει το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς, αλλά και να δώσει τις κατευθύνσεις στους επιτελείς του ΠΑΟΚ για το που θα κινηθεί η ομάδα. Ενώ κουβέντα αναμένεται να γίνει και για τον νέο τεχνικό διευθυντή,

ο οποίος σύμφωνα με όσα διαρρέονται θα είναι από το εξωτερικό, με τον Ιάκωβο Αγγελίδη να είναι αυτός που έχει αναλάβει την εξεύρεση του καταλληλότερου για αυτή τη θέση.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...