Δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου στο ΑΣΕΑΔ!

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Ολυμπιακό Βόλου για την προσφυγή που είχε κάνει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και η κατάσταση στην Α1 Γυναικών αλλάζει!
Πηγή: sdna.gr
Δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου στο ΑΣΕΑΔ!

Η ομάδα του Βόλου είχε καταθέσει προσφυγή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι «ασπρόμαυροι» δεν είχαν γιατρό στο γήπεδο και θα έπρεπε να μηδενιστούν βάσει κανονισμών. Το ΑΣΕΑΔ εξέτασε την προσφυγή των «ερυθρόλευκων» και στη συνέχεια τους δικαίωσε.

Έτσι, τα ζευγάρια που προκύπτουν πλέον για τα πλέι άουτ της κατηγορίας είναι τα εξής: ΠΑΟΚ-Παναθλητικός και Αθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου. Τα ζευγάρια των πλέι άουτ θα ξεκινήσουν την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Κατάσταση ευφορίας επικρατεί πλέον στο στρατόπεδο της Τερψιθέας, η οποία... γλίτωσε από τα πλέι άουτ, αφού μετά τις νέες εξελίξεις σε αυτά θα παίξει ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επίσημα για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Από την άλλη, η θέση της ομάδας της Γλυφάδας είναι η ακόλουθη: «Θεωρούμε ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη. Συγχαίρουμε τον Ολυμπιακό Βόλου, που για ηθικούς λόγους και ενώ δεν είχε βαθμολογικό συμφέρον συνέχισε να διεκδικεί το δίκιο του στην υπόθεση και ελπίζουμε στο μέλλον το Ελληνικό Γυναικείο Μπάσκετ να μην χρειαστεί να περάσει τέτοια κατάσταση ξανά. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες στα πλέι άουτ». 

Διαβάστε ακόμη...