Επιστολή ενός ΠΑΟΚτσή στην «Α» για τ’ Ανώγεια

Από anogi.gr: Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη ανθρώπων της Διοίκησης του Π.Α.Ο.Κ στα Ανώγεια που συνέχισαν τις σχέσεις φιλίας και αγάπης των δυο πλευρών λάβαμε στην ΑνωΓη την παρακάτω επιστολή από φίλαθλο της ομάδας της Θεσσαλονίκης από την Δυτική Μακεδονία.
Πηγή: anogi.gr
Επιστολή ενός ΠΑΟΚτσή στην «Α» για τ’ Ανώγεια

Ο κ. Φωτιάδης περιγράφει με εύγλωττο τρόπο τα κοινά στοιχεία του χωριού μας και της ομάδας του που κάνουν αυτούς τους δεσμούς τόσο σφιχτά δεμένους. Άλλωστε είναι αρκετοί οι φίλοι της εφημερίδας μας από την Βόρεια Ελλάδα, που θέλουν να μαθαίνουν τις εξελίξεις στα Ανώγεια εξαιτίας αυτής της ιδιαίτερης σχέσης. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Φίλαθλος του ΠΑΟΚ
" Για τους φίλους του ΠΑΟΚ που γνωρίζουν την ιστορία των Ανωγείων, τα Ανώγεια πραγματικά αντιπροσωπεύουν για την Κρήτη και για όλη την Ελλάδα τα ίδια ιδανικά που εκφράζουν τους φίλους του ΠΑΟΚ: Τα 4 γράμματα που εκτός από Πανθεσσαλονίκιος Αθλητικός όμιλος Κωνσταντινουπολιτών, ΠΑΟΚ σημαίνει Περηφάνια- Αντίσταση -Όνειρο -Κατάκτηση.

Με τα ίδια ιδανικά που πορευόταν, πορεύεται και είμαι σίγουρος ότι θα εξακολουθεί να πορεύεται το όμορφο χωριό σας.

Με εκτίμηση,

Στ.Φωτιάδης
Ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ-Λάτρης της ιστορίας και της μουσικής των Ανωγείων από τη Δυτική Μακεδονία.

Υ.Γ:Δε σας ζητώ να το δημοσιεύσετε, απλά να ξέρετε για ποιον λόγο οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ταυτίζονται και αγαπούν το χωριό σας( Περηφάνια- Αντίσταση- Όνειρο- Κατάκτηση)

Διαβάστε ακόμη...