«Προετοιμασία για την νέα χρονιά»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης και μίλησε για την ήττα του «Δικεφάλου» από τον ΟΦΗ και την επόμενη μέρα στην ομάδα.
Πηγή: arenafm.gr
«Προετοιμασία για την νέα χρονιά»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είχαν τεθεί στόχοι υψηλότεροι από αυτούς που θα μπορούσε να ανταπεξέλθει η ομάδα. Δε ν υπήρχε η κατάλληλη υποδομή για πρωτάθλημα και ήταν λάθος που ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ τον Δεκέμβριο.

Η ομάδα δεν ήταν έτοιμη και από την στιγμή που το είπαν δεν έκαναν και τις κατάλληλες ενέργειες να ενισχύσουν την ομάδα όσον αφορά το ρόστερ αλλά και την προετοιμασίας προστασίας εξωαγωνιστικά. Όταν μιλάς για πρωτάθλημα ο κάθε αντίπαλος θα είναι πιο δυνατός απέναντι σου και ο Ολυμπιακός φυσικά, θα προετοιμαστεί κατάλληλα σε όλους τους τομείς.

Ο φετινός στόχος ήταν άλλος και όχι το πρωτάθλημα. Πριν τον Δεκέμβριο είχαμε μια κουβέντα με τον κ. Αγγελίδη και είχα την αίσθηση πως ο στόχος της ομάδας ήταν να δημιουργηθεί μια ομάδα για τα επόμενα χρόνια

. Στην συνέχεια μας προέκυψε η δυνατότητα πρωταθλήματος και άλλαξαν τα σχέδια. Δεν έγιναν αυτά που έπρεπε να γίνουν για να κυνηγήσουμε πρωτάθλημα. Η απόφαση της ΠΑΕ από την αρχή της χρονιάς ήταν να φτιαχτεί η ομάδα μέσα στην διετία με συγκεκριμένους στόχους.

Παρακολουθώντας απ' έξω τα πράγματα είδα πως άλλαξε η κατάσταση χωρίς να γίνουν οι σωστές κινήσεις. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ. Πλέον, έχει τελειώσει η χρονιά και για αυτό πρέπει από τώρα η ΠΑΕ να κάνει όλες αυτές τις ενέργειες για να ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη χρονιά. Αυτό είναι στο χέρι του κ. Σαββίδη να το καθορίσει. Πρέπει να μπει ένα σχέδιο δυόμιση ετών και να ολοκληρωθεί για να φτιάξει η ομάδα.

Αφού γίνει το σχέδιο αυτό πρέπει να επικοινωνηθεί και στον κόσμο ώστε να γνωρίζουν όλοι τι γίνεται και να μην μπαίνει μεγαλύτερη πίεση στην ομάδα από όσο πρέπει. Πρέπει όλο το περιβάλλον να είναι συντονισμένο κατάλληλα και με τους στόχους της ομάδας.

Όποιος έρθει στον ΠΑΟΚ η απόδοση του θα είναι 50% κάτω από την πίεση και σε αυτό φταίει η ΠΑΕ που δεν μεριμνά στο να είναι συντονισμένο το περιβάλλον στην ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...