«Εύχομαι να το πάρει ο ΠΑΟΚ»

Aπό inpaok.com: Πολύ έντονα ήταν τα συναισθήματα του Κοστίν Λάζαρ προχθές το βράδυ στην Τούμπα. Ο Ρουμάνος άσος που αγωνίστηκε επί τρία χρόνια στην Τούμπα περνώντας απίστευτα όμορφες στιγμές, αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. χθες μίλησε στα ΣΠΟΡ και ευχήθηκε για τον Δικέφαλο να διεκδικήσει τον τίτλο έως το τέλος.
Πηγή: inpaok.com
«Εύχομαι να το πάρει ο ΠΑΟΚ»

Ο Λάζαρ μιλώντας στην εφημερίδα ΣΠΟΡ του Βορρά δεν θέλησε να αναφερθεί σε καθαρά αγωνιστικά θέματα στο προχθ

εσινό παιχνίδι. Είπε όμως, για το θερμότατο χειροκρότημα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ συγκινημένος για αυτή την αντιμετώπιση που είχα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτό που έζησα, ήταν κάτι το ανεπανάληπτο. Ειλικρινά δεν το πίστευα. Τους ευχαριστώ ειλικρινά. Η αντιμετώπιση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ με το συνεχές χειροκρότημα, δείχνει πως ο κόσμος εκτίμησε την προσφορά μου στην ομάδα τα τρία χρόνια που αγωνίστηκα. Είμαι ευτυχισμένος για αυτή την συμπεριφορά".

Ακόμη ο Λάζαρ αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε, μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα, με αρκετούς παίκτες του ΠΑΟΚ: "Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Ράτς, τον Γλύκο, τον Σαλπιγγίδη, τον Αθανασιάδη κι άλλους. Μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην προσπάθεια που κάνουμε στον Παναιτωλικό. Γιατί ο στόχος μας,

είναι να μπούμε στα πλέι οφ και να παίξουμε στην Ευρώπη. Από την πλευρά μου, ευχήθηκα ειλικρινά στους πρώην συμπαίκτες μου, να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν με τον ΠΑΟΚ, τον τίτλο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα ντέρμπι την Κυριακή και μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό".

Διαβάστε ακόμη...