Ένταση στην ΕΠΟ με αναφορές σε δικαστήρια και... υπαλλήλους

Από soccerplus.gr: Ένταση και διαφωνίες που οδήγησαν στην απόσυρση πρότασης οικονομικού περιερχομένου υπήρξαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Soccerplus, στο πρώτο ΔΣ της ΕΠΟ επί προεδρίας του Γιώργου Γκιρτζίκη στο οποίο έστω και με αρνητικές ψήφους έγινε αναδιάρθρωση στις θέσεις του προεδρείου.
Πηγή: soccerplus.gr
Ένταση στην ΕΠΟ με αναφορές σε δικαστήρια και... υπαλλήλους

Όλα άρχισαν όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε να εγκριθεί η συνέχιση της συνεργασίας με εταιρεία με σκοπό την ανακατασκευή του χλοοτάπητα σε δύο γήπεδα του νομού Πιερίας, όπου θα φιλοξενηθεί επίσημους τουρνουά μικρών εθνικών ομάδων που αποτελεί διοργάνωση της UEFA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γκιρτζίκης παρουσίασε πρόταση ύψους 450.000 ευρώ, στην οποία προβλέπεται έκπτωση 150.000 ευρώ.

Το μέλος του ΔΣ, Γιάννης Οικονομίδης, ρώτησε αν έχει προηγηθεί διαγωνισμός, αλλά αυτός που αντέδρασε έντονα ήταν ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής πρόεδρος, Γιώργος Βούρβαχης, ο οποίος αποκάλυψε ότι υπάρχει και δεύτερη πρόταση πιο οικονομική και φέρεται να είπε τα εξής: Ποιος είναι ο Φ. που φέρνει τέτοια πρόταση; Πρέπει να πάψουν να διοικούν οι υπάλληλοι. Υπάρχει και άλλη πρόταση που δεν την εμφανίσατε. Εγώ δεν θέλω να πηγαίνω στα δικαστήρια κατηγορούμενος.

Στη συζήτηση ενεπλάκησαν και άλλοι, ενώ ο κ. Γκιρτζίκης απάντησε στον κ. Βούρβαχη λέγοντας: Εγώ είμαι πρόεδρος λίγων ημερών και δεν το γνώριζα. Αφού το γνώριζες έπρεπε να μου το έχεις πει.

Τελικά, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί επιτροπή να μελετήσει το θέμα και να κάνει εισήγηση.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...