Επιβεβαιώνουν στον ΠΑΟΚ για Μπρέμερ

Από sport24.gr: Στον "Δικέφαλο" τονίζουν πως ο Τζέι Αρ Μπρέμερ θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ ενώ έχει γίνει προσπάθεια να πειστεί για να παίξει στο ματς με τον Άρη.
Πηγή: sport24.gr
Επιβεβαιώνουν στον ΠΑΟΚ για Μπρέμερ

Πολλά δυσάρεστα νέα για τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη αφού από την μία υπήρχε ο τραυματισμός του Κακαρούδη και από την άλλη το ζήτημα με τον Μπρέμερ (φιλοξενήσαμε δηλώσεις του ατζέντη του πως τόνισε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κόνιασπορ). Από τον "Δικέφαλο" επιβεβαιώνουν πως ο παίκτης θα αποχωρήσει. "Το μόνο σίγουρο είναι πως φεύγει", λένε στην ομάδα και προσθέτουν πως έχει γίνει συζήτηση με την πλευρά του παίκτη για να παίξει στο ματς με τον Αρη.

Μάλιστα το πρωί ο Αμερικανός (βρέθηκε στο γήπεδο σήμερα, όπως και ο Κακαρούδης, αλλά δεν προπονήθηκε) έλεγε πως θα μείνει στην ομάδα, αλλά σύμφωνα με όσα λένε στον ΠΑΟΚ άλλαξε στάση (παίζει σε αυτό ρόλο ο Αμερικανός ατζέντης). Στον "Δικέφαλο" έχουν στην άκρη του μυαλού τους μήπως και τελικά πειστεί ο Αμερικανός για να παίξει την Κυριακή, αν και δεν φαίνονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι γι' αυτό. Πλέον ο ΠΑΟΚ κινείται για δύο κοινοτικούς και "κοιτάει" το θέμα της ενίσχυσης, όπως παραδέχονται στην ομάδα (υπάρχει και το περιθώριο για να αποκτηθεί Ελληνας, αλλά δεν υπάρχουν διαθέσιμοι) και είχαμε αποκαλύψει κατά την διάρκεια της μέρας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...