«Να με δει ο Σάντος!»

Από inpaok.com: O Ρικάρντο Κόστα έδωσε συνέντευξη στην Πορτογαλία και μίλησε για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ αλλά και την απόκτηση του Εβέρτον από τα «λιοντάρια».
Πηγή: inpaok.com
«Να με δει ο Σάντος!»

«Δεν ξέρω με ποια λογική η Σπόρτινγκ απέκτησε αυτόν τον παίκτη (σ.σ. Εβέρτον). Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έκανε καλή δουλειά στην Μπράγκα. Δεν ξέρω, όμως, τι συνέβη και έμεινε εκτός τόσο πολύ καιρό, αλλά έρχεται σε μια κρίσιμη φάση της σεζόν στην ομάδα και του εύχομαι καλή τύχη στην επίτευξη των στόχων του», είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην απόφαση του να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ:

«Κάλεσα τους ανθρώπους που γνώριζαν τι γίνεται εδώ και οι αναφορές τους ήταν οι καλύτερες. Το σχέδιο είναι φιλόδοξο στον ΠΑΟΚ. Το ότι άκουσα κάποιες απόψεις πριν αποφασίσω ήταν πολύ σημαντικό για μένα».

Τόνισε, τέλος, ότι φιλοδοξεί να επιστρέψει στην εθνική Πορτογαλίας: «Σκέφτηκα το αθλητικό κομμάτι, γι" αυτό έφυγα από το Κατάρ. Στόχος μου είναι να επιστρέψω στην Εθνική. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, στοχεύει στο πρωτάθλημα και στην συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η επιλογή, πλέον, ανήκει στον Φερνάντο Σάντος».

Διαβάστε ακόμη...