Ρικάρντο Κόστα : Τι έδειξαν οι εξετάσεις

Από thessports.gr: To τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 19 Δεκεμβρίου, σχεδόν πέντε εβδομάδες ο Ρικάρντο Κόστα δεν έχει παίξει, ωστόσο η μέρα που θα παίξει στον ΠΑΟΚ δεν θα αργήσει...
Πηγή: thessports.gr
Ρικάρντο Κόστα : Τι έδειξαν οι εξετάσεις

Ο Πορτογάλος, που τον Μάιο κλείνει τα 34 του χρόνια είναι σε εξαιρετική κατάσταση κι αυτό φάνηκε σήμερα στις εργομετρικές εξετάσεις, που έκανε. Το αποτελέσματα ήταν πολύ καλά, παρά την ηλικία του και την απραξία πέντε εβδομάδων, είναι σε κατάσταση για να παίξει και πλέον τώρα ο λόγος πηγαίνει στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Σε αντίθεση με τον Νομπόα που μετά το τελευταίο του παιχνίδι στις 11 Δεκεμβρίου μπήκε σε μια κατάσταση διακοπών και χρειάστηκε λίγο χρόνο για να επανέλθει, ο Πορτογάλος παρέμεινε σε αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Ρικάρντο Κόστα θα χρειαστεί απλά ένα μικρό διάστημα για να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και να μάθει τους συμπαίκτες του και θα μπορέσει γρήγορα να παίξει.

Αύριο στις 5 το απόγευμα, ο Πορτογάλος θα κάνει την πρωτη του προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία και πριν ξεκινήσει, θα έχει μια συζήτηση με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Διαβάστε ακόμη...