Του κάνουν... καλό οι μεγάλες διακοπές

Από sport24.gr: Ο ΠΑΟΚ συνηθίζει να παίρνει νίκες όταν επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από αρκετό χρονικό διάστημα δίχως επίσημα ματς. Θυμηθείτε τι έχει συμβεί μέσα στη σεζόν σε τέτοιες περιπτώσεις.
Πηγή: sport24.gr
Του κάνουν... καλό οι μεγάλες διακοπές

Ο ΠΑΟΚ λόγω της αποβολής της Νίκης Βόλου από το πρωτάθλημα είχε μια ξεκούραστη εβδομάδα αφού ήταν η ομάδα που είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική (η οποία ολοκληρώνεται την Δευτέρα με τα ματς Παναιτωλικός - Ατρόμητος και Πλατανιάς - Εργοτέλης).

Ετσι οι παίκτες του είχαν την ευκαιρία να "γεμίσουν" τις μπαταρίες τους (τελευταίος αγώνας ήταν αυτός με τον Πλατανιά στις 18/1) και το επόμενο παιχνίδι για τον "Δικέφαλο" είναι αυτό στην Τούμπα με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (31/1).

Ορισμένες φορές κάποιες ομάδες όταν προέρχονται από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς επίσημα ματς, τα βρίσκουν... σκούρα όταν επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς χάνουν τον ρυθμό τους. Αυτό ωστόσο δεν συμβαίνει για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πάντα παίρνει νίκες όταν έχει να παίξει για αρκετό καιρό.

Ας δούμε τι έχει γίνει την φετινή σεζόν... Οι "ασπρόμαυροι" στις 31/08 είχαν αγωνιστεί με τον Πλατανιά στην Κρήτη και το επόμενο ματς τους ήταν αυτό με την Νίκη Βόλου στην Τούμπα στις 13/09. Τότε ο "Δικέφαλος" είχε νικήσει τους Βολιώτες με 3-0.

Στις 02/10 η ομάδα του Αναστασιάδη είχε "συγκρουστεί" με την Γκινγκάμπ στη Γαλλία και μετά έπαιξε ξανά στις 19/10 με τον Ατρόμητο στην Τούμπα κερδίζοντας με 2-1.

Επειτα από τον αγώνα με τον Παναθηναικό στις 09/11 στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε εκτός έδρας στις 27/11 με την Ντιναμό Μινσκ επικρατώντας με 0-2. Στις 21/12 ο "Δικέφαλος" αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και το επόμενο παιχνίδι του ήταν αυτό με τον Πανιώνιο στις 3/1 στην Τούμπα φτάνοντας (έστω και δύσκολα) στο θετικό αποτέλεσμα σκορ με 3-2.

Με λίγα λόγια, οι μεγάλες διακοπές στον ΠΑΟΚ δεν του κάνουν... κακό αλλά τον ωφελούν.

Διαβάστε ακόμη...