Ο... βιονικός Γλύκος!

Ο Παναγιώτης Γλύκος είναι από τους πλέον απαραίτητους παίκτες του ΠΑΟΚ και αυτό το αποδεικνύουν και οι αριθμοί. Διαβάστε αναλυτικά.
Πηγή: sport24.gr
Ο... βιονικός Γλύκος!

Η πορεία του ΠΑΟΚ φέτος έχει πολλούς πρωταγωνιστές. Ένας από αυτούς είναι ο Παναγιώτης Γλύκος, τις υπηρεσίες του οποίου θα στερηθεί ο "Δικέφαλος" για τουλάχιστον έναν μήνα.

Ο διεθνής πορτιέρο διανύει την καλύτερη σεζόν τις καριέρας του και φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την πολύ καλή πορεία της ομάδας του.

Σταμάτησε στα 2011 λεπτά!

Ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα έχει δώσε σε Ελλάδα (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) κι Ευρώπη (Προκριματικά και φάση ομίλων) 24 παιχνίδια.

Ο Παναγιώτης Γλύκος απουσίασε μόλις σ΄ένα από αυτά. Ήταν το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο, όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0.

Το... κοντέρ του διεθνή πορτιέρο έγραψε 2011 λεπτά συμμετοχής! Πιο συγκεκριμένα, 22 90λεπτα και 31 λεπτά στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν κι αντικαταστάθηκε αναγκαστικά, λόγω του τραυματισμού του στους κοιλιακούς.

Απαραίτητος...

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η παρουσία του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, μιας και ανταγωνισμός στο ρόστερ δεν υπάρχει, αλλά κι επειδή η ποιότητά του είναι τέτοια που τον κάνει αυτήν τη στιγμή τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα.

Διαβάστε ακόμη...