Παιχνιδάκια στην πλάτη του ΠΑΟΚ

Σε μια εποχή που ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και τον δρόμο, που έχασε εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, με αποτέλεσμα η μια κακή εμφάνιση να διαδέχεται την άλλη, είναι σε εξέλιξη και οι συζητήσεις με δύο παίκτες για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.
Πηγή: thessports.gr
Παιχνιδάκια στην πλάτη του ΠΑΟΚ

Τον Κατσικά που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και τον Τσανδάρη που εχει άλλον ένα χρόνο, αλλά ο ΠΑΟΚ να του δώσει ένα κανονικό συμβόλαιο, καθώς τώρα παίζει μ΄ αυτό που είχε υπογράψει όταν ήταν ο... κανένας.
Οι μάνατζερ του Τσανδαρη και του Κατσικά εκφράζουν τη δυσφορία τους, σε φίλα προσκείμενα ΜΜΕ, γιατί είναι... μικρά τα 4ετή συμβόλαια που προτείνει ο ΠΑΟΚ στους ποδοσφαιριστές. Και είναι, λένε, πιο κοντά στο να φύγουν.
Πέραν του οικονομικού, μια παρατήρηση μόνο :
Ο ΠΑΟΚ προσφέρει 4ετή συμβόλαια σε παίκτες που είναι προφανές ότι σε 1-2-3 χρόνια δεν θα έχουν ρόλο στον ΠΑΟΚ, αν ο ΠΑΟΚ έχει την εξέλιξη, που πρέπει, και θα έχουν ρόλο στον ΠΑΟΚ, μόνο αν αυτός δεν έχει την εξέλιξη, που πρέπει.
Τα 4ετή συμβόλαια σε παίκτες που δεν κανείς πεθαίνει αν λείψουν από τον σημερινό ΠΑΟΚ, πραγματικά είναι απορίας άξιον, που αποβλέπουν.
Κι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, άγεται και φέρεται από τις διαρροές του περιβάλλοντος των παικτών, που προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα, να πιέσουν την διοίκηση του ΠΑΟΚ, για να αυξήσει τις προσφορές της, για δύο παίκτες, που το ξαναγράφουμε, αν ο ΠΑΟΚ τους έχει ανάγκη σε δύο χρόνια, πάει να πει ότι δεν έχει την εξέλιξη, που πρέπει.
Επί του οικονομμικού, η διαρροή της πλευράς Τσανδάρη αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ του δίνει 70.000 ευρώ καθαρά το χρόνο, ενώ από την πλευρά Κατσικά διαρρέει ότι ο ΠΑΟΚ του δείχνει 170.000 ευρώ καθαρά το χρόνο (το υψηλότερο συμβόλαιο της Ξάνθης, η οποία έριξε 4 και στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό, είναι 90.000 ευρώ).
Επί του οικονομικού :
Όταν επισημαίναμε ότι ακριβοπληρώνοντας παίκτες της πλάκας (για το επίπεδο αυτό) ή προβληματικούς, όπως ο Λόπεθ, ο Χακόμπο, ο Αποστολόπουλος, ο Ολίσε και πάει λέγοντας, ήμασταν "οι λογιστές του Σαββίδη".
Βλέπετε, πολλοί, που μάλλον βολεύονταν από τη σπατάλη, πίστευαν ότι ο Σαββίδης ήταν κανένας μπούφος που είχε εκατομμύρια για πέταμα.
Ο Σαββίδης έβαλε τέλος σ΄ αυτή την αλόγιστη σπατάλη και το καλοκαίρι είδατε όσα είδατε. Και τα βλέπετε και σήμερα. Μια ομάδα με 13-14 παίκτες.
Φαίνεται, πως κάποιοι δεν θα βάλουν μυαλό ποτέ.

Διαβάστε ακόμη...