Μεγάλο παιχνίδι στο Δαΐς

Πριν ολοκληρωθεί το 2014 και μετά από μεγάλη διακοπή που θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα, λόγω των εορτών, αλλά και των υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων, θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου της Α1 Ανδρών, δηλαδή η 12η του πρωταθλήματος.
Πηγή: handball.org.gr
Μεγάλο παιχνίδι στο Δαΐς

Αμφίρροπα αναμένονται τα τέσσερα από τα έξι ματς της αγωνιστικής, αφού ο Διομήδης Άργους και ο Φοίβος Συκεών είναι τα ξεκάθαρα φαβορί στις αναμετρήσεις κόντρα σε ΓΑΣ Κιλκίς και Δράμα 1986 αντίστοιχα.

Το κορυφαίο παιχνίδι της αυριανής ημέρας θα γίνει στο Δαϊς. Τα ονόματα των ομάδων, η παράδοση, αλλά και η αγωνιστική τους κατάσταση προεικονίζει ένα πολύ σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΣΕ Δούκα και ΠΑΟΚ.

Έξι νίκες, μία ισοπαλία σε επτά ματς!

Οι γηπεδούχοι έχουν ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα και πλέον παίζουν πιο ελεύθερα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Επίσης έχουν στο πλευρό τους εξαιρετική παράδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ κόντρα στον οποίο διατηρούν εντός έδρας αήττητο τα τελευταία επτά χρόνια! Συγκεκριμένα ο «δικέφαλος» νίκησε τελευταία φορά στις 7/10/2007 (29-32) και έκτοτε έχει υποστεί έξι ήττες σε επτά παιχνίδια από την ομάδα των «εκπαιδευτηρίων». Ουσιαστικά η έδρα του Δούκα είναι μακράν η χειρότερη ιστορικά για τον ΠΑΟΚ αφού συνολικά σε δώδεκα ματς έχει δέκα ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη!

«Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα φέτος. Ο Δούκας δεν είναι η ομάδα που ήταν τα προηγούμενα χρόνια, ενώ εμείς έχουμε βελτιωθεί αρκετά. Δεν παύει, όμως, στο πίσω μέρος του μυαλού μας να μας αφήνει μία πικρή γεύση το ότι έχουμε πάρα πολλά χρόνια να κερδίσουμε εκεί. Είμαστε σε θέση να φύγουμε με το διπλό και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το πετύχουμε», τόνισε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης.

Ο πλέι μέικερ του Δούκα Φραγκίσκος Ζαλώνης επεσήμανε: «Σίγουρα η παράδοση είναι σύμμαχος. Παίζουμε χωρίς άγχος, έχουμε μόνο να κερδίσουμε κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο. Θεωρώ ότι αν παίξουμε την άμυνα που ξέρουμε μπορούμε να κοντράρουμε το παιχνίδι. Περιμένουμε πολύ κόσμο και γήπεδο γιατί υπάρχει και το bazaar του Δούκα».

Διαβάστε ακόμη...