Το δεύτερο τουρνουά Δικτύου PAOK Football Prints

Ο ΠΑΟΚ διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το τουρνουά Δικτύου PAOK Football Prints. Στις 20 και 21 Δεκεμβρίου στα γήπεδα Champions θα συναντηθούν οι ομάδες των συνεργαζόμενων Ακαδημιών του ΠΑΟΚ ανά την επικράτεια για να αγωνιστούν, να διασκεδάσουν, να έρθουν ακόμα πιο κοντά στον Δικέφαλο.
Πηγή: paokfc.gr
Το δεύτερο τουρνουά Δικτύου PAOK Football Prints

Στο τουρνουά, που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα συμμετάσχουν ομάδες των ηλικιών 2004-05, 2006-07 και 2008-09, μαζί φυσικά με τις ομάδες των αντίστοιχων ηλικιών των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ. Πέρυσι στο τουρνουά συμμετείχαν 14 ομάδες, φέτος θα είναι 16 οι συμμετοχές. Μάλιστα λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε δύο μέρη. Στις 20 και 21 Δεκεμβρίου θα συμμετάσχουν οι Ακαδημίες εκτός του νομού Θεσσαλονίκης και στις 3 και 4 Ιανουαρίου 2015 θα αγωνιστούν οι ομάδες των Ακαδημιών εντός του νομού.

Στη Θεσσαλονίκη θα έρθουν, λοιπόν, οι ομάδες από τις εξής Ακαδημίες: Fair Play Κομοτηνής, Διδυμότειχο, Πρέβεζα RIA Sports, Ιωάννινα, Φλώρινα, Φίλιππος Δράμας, Κοίλα Κοζάνης, Αλέξανδρος Κιλκίς, Play Zone Κατερίνης, Νίκη Χριστού Σερρών, Κρόνος Καστοριάς, Ακαδημία Γιώτσα, Μακρύγιαλος, Ηρακλής Πτολεμαϊδας, Αλέξανδρος Δράμας, Ελπίδες Ξάνθης.

Τα ματς θα είναι 25λεπτα σε όλες τις κατηγορίες. Οι αγώνες το Σάββατο 20.11 θα ξεκινήσουν στις 10 π.μ. και θα τελειώσουν στις 9.30 μ.μ. και την Κυριακή 21.12 θα ξεκινήσουν στις 9.30 π.μ. και θα ολοκληρωθούν στις 7.30 μ.μ.

Διαβάστε ακόμη...