Έτοιμος για την αντεπίθεση μέσω ΑΣΕΑΔ!

Η απόφαση για προσφυγή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο ΑΣΕΑΔ έχει ληφθεί, μένει να οριστικοποιηθεί θεσμικά μέσα από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Πηγή: basketplus.gr
Έτοιμος για την αντεπίθεση μέσω ΑΣΕΑΔ!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Arena Press": "Η ομάδα θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ-έχει προθεσμία επτά ημερών-ενώ και ανακοίνωση αναμένεται, και συνέντευξη τύπου όπου θα αναπτυχθούν οι θέσεις της ΚΑΕ για τα όσα έγιναν όλο αυτό το διάστημα. Μάλιστα οι διοικούντες έχουν σκοπό να θέσουν στην διάθεση των ΜΜΕ τις 14 σελίδες υπομνήματος που κατέθεσαν στον ΕΣΑΚΕ, ενώ αναμένεται να ενημερώσουν για τον ρόλο όσων κατέθεσαν για την διακοπή του αγώνα (αστυνομικός διευθυντής, παρατηρητής, βουλευτές) και έκαναν λόγο για... χαρτάκια γιορτής, αλλά και την παρασκηνιακή δράση που προσπάθησε να πείσει και την Κηφισιά να μην σταθεί στο πλευρό του ΠΑΟΚ στην ψηφοφορία.

«Είμαστε έτοιμοι για το ΑΣΕΑΔ, πήραν αποφάσεις που δεν προβλέπονται από τον κανονισμό» έλεγε στην "ArenaPress" η Κατερίνα Γιαννακοπούλου, νομικός της ΚΑΕ. «Δεν θα αφήσουμε έτσι την υπόθεση, θα υπάρξει συνέχεια» έλεγε στέλεχος της ΚΑΕ, ενώ είναι απίθανο ο ΕΣΑΚΕ να ορίσει το ματς εκ νέου με την υπόθεση να εκκρεμεί στο ΑΣΕΑΔ. Η απόφαση δεν θα αργήσει, ωστόσο θα χρειαστούν 15-20 μέρες, άρα είναι απίθανο το ντέρμπι να οριστεί εντός πρώτου γύρου. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς επιστρέφει σήμερα από την Αθήνα και θα κινήσει τις διαδικασίες (μπορεί να γίνει ΔΣ πριν την έναρξη του αγώνα η μετά τη λήξη του)".

Πηγή: Arena Press

Διαβάστε ακόμη...