«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει δανεικό τον Ομπρανιάκ με οψιόν»

Το όνομα του μεσοεπιθετικού της Βέρντερ, Λουντοβίκ Ομπρανιάκ «παίζει» στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ έντονα τις τελευταίες μέρες με γερμανικά και πολωνά ΜΜΕ να αναφέρονται στο θέμα του πώς θα μπορέσει ο «δικέφαλος» να τον αποκτήσει.
Πηγή: sentragoal.gr
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει δανεικό τον Ομπρανιάκ με οψιόν»

Και το λέμε αυτό, διότι ο 30χρονος άσος που είναι διεθνής με την Πολωνία, αν και γεννημένος στη Γαλλία, δεν βρίσκεται στα πλάνα της Βέρντερ και εκτιμάται πως τον Γενάρη θα ψάξει τρόπο να τον παραχωρήσει. Βάσει, λοιπόν, των όσων αναφέρονται στα ρεπορτάζ, η Βέρντερ λέει «ναι» στην παραχώρηση του παίκτη ακόμα και με δανεισμό! Αρκεί, βέβαια, σ' αυτόν να υπάρχει και οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι.

Και κάπου εδώ, μπαίνει και ο ΠΑΟΚ... Όπως υπογραμμίζεται ο «δικέφαλος του Βορρά» ρώτησε και έμαθε για τον τρόπο που έχει διάθεση να δώσει τον παίκτη η Βέρντερ. Τον παραχωρεί, λοιπόν, δανεικό με οψιόν που αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι του '15 με τον παίκτη, σημειωτέον, να ΄χει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2016.

Βέβαια, η τιμή μπορεί να πέσει με νέα διαπραγμάτευση το προσεχές καλοκαίρι, αν, μάλιστα, η ομάδα της Βρέμης υποβιβαστεί. Αυτή τη στιγμή η Βέρντερ είναι προτελευταία στην Μπουντεσλίγκα έχοντας 10 βαθμούς σε 12 ματς.

Διαβάστε ακόμη...