«Επιπλέον κίνητρο ο ΠΑΟΚ»

Με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της και με στόχο μια πολύ καλύτερη πορεία από την περσινή, μπήκε στη νέα αγωνιστική περίοδο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokweb.gr
«Επιπλέον κίνητρο ο ΠΑΟΚ»

Οι "ασπρόμαυρες", με τον Δημήτρη Γκουτσίδη να συνεχίζει στο τιμόνι, μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, μετρούν δύο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα "καθαρές", 3-0 τον Παναθλητικό στις Συκιές και 3-0 τον Ατρόμητο Τριαδίου στο "Παλατάκι", φιλοδοξώντας σε ανάλογη συνέχεια.

Για το φετινό ξεκίνημα, αλλά και για τη συνέχεια, μίλησε στο PAOKWEB η αρχηγός του Δικεφάλου, Νικολέτα Στρατηλάτη. Η 22χρονη διεθνής ακραία, αφού εξέφρασε την αισιοδοξία της για το μέλλον, φωτογραφήθηκε στην μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναδεικνύοντας μέσω των ασπρόμαυρων αξεσουάρ την γλυκιά ομορφιά της...

- Μετά από το κακό ξεκίνημα, πετύχατε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα με καθαρό σκορ. Άλλαξε κάτι στην ομάδα ή απλώς βελτιώνεστε;
"Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο για να βρεθούμε μεταξύ μας. Είχαμε δύσκολη αρχή και βέβαια δε βοήθησε το ότι παίζαμε με ομάδες που είναι πρώτες στη βαθμολογία. Όσο όμως υπάρχει θέληση, με τον καιρό βελτιωνόμαστε ολοένα και περισσότερο".

- Νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα. Πόσο δύσκολο είναι για εσάς να αποκτήσετε ομοιογένεια και διάρκεια στο παιχνίδι σας;
"Παρότι προερχόμαστε οι περισσότερες από άλλες ομάδες, βρεθήκαμε στον ΠΑΟΚ και γίναμε μια πολύ καλή παρέα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει όλη η καλή διάθεση από την καθεμιά μας ξεχωριστά να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αρχίσαμε να γνωριζόμαστε αγωνιστικά μεταξύ μας και όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα μοντάρεται όλο και περισσότερο, κάτι που νομίζω ότι θα αποτυπώνεται σε κάθε αγώνα".

- Πέρσι η πορεία στο πρωτάθλημα ήταν αρνητική, φέτος πιστεύεις ότι θα τα πάτε καλύτερα;

"Αυτός είναι ο στόχος μας. Πιστεύω ότι η πορεία του ΠΑΟΚ φέτος θα είναι πολύ καλύτερη. Ήδη βρισκόμαστε σχεδόν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουμε ακόμα αρκετούς αγώνες μπροστά μας".

- Είστε ερασιτέχνες και προφανώς έχετε άλλες βασικές ασχολίες στη ζωή σας. Θα πρέπει να θυσιάζετε πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σας για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε...

"Σίγουρα όλες έχουμε άλλες βασικές ασχολίες, παρόλα αυτά θέλουμε να βρισκόμαστε στο γήπεδο. Με καλή συνεννόηση και θέληση βρήκαμε τις διαθέσιμες κοινές ώρες και βγάλαμε ένα εφικτό προς όλες πρόγραμμα. Εκτός από την υποχρέωση που έχουμε προς την ομάδα, το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ μας, αλλά και με τον προπονητή μας, μας προκαλεί θετική διάθεση. Αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό και για την πορεία μας".

- Πως είναι να φοράς τη φανέλα ενός τόσο μεγάλου συλλόγου; Πως αισθάνεσαι;
"Παίζω από πολλή μικρή βόλεϊ, πέρασα από μικρά και μεγάλα σωματεία. Σε κάθε περίπτωση, το "ταξίδι" είναι όμορφο και σημασία έχει η εμπειρία. Οπωσδήποτε, το να παίζεις για μία ιστορική ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο για μένα στο να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

ΑΝΑΚΡΙΣΗ

1. Αγαπημένος αθλητής: Γιώργος Στρατηλάτης
2. Χόμπι: Χορός
3. Βόλεϊ, τι σημαίνει για σένα: Πάθος, εκτόνωση
4. Αγαπημένο χρώμα: Ροζ
5. Λατρεμένο ζώο: Σκύλος
6. Μότο ζωής: Φτάσε όπου δεν μπορείς!
7. Αγαπημένο τραγούδι: "Είμαι δικός σου", Στέλιος Ρόκκος
8. Αγαπημένη ταινία: "Ο πατριώτης"
9. Χώρα που θέλεις να επισκεφτείς: Αυστραλία
10. Το μεγαλύτερο όνειρό σου: Να έχω πάντα τους ανθρώπους που αγαπώ δίπλα μου

Διαβάστε ακόμη...