Συνεχίζει το «σαφάρι» ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών, για την ενίσχυση του ρόστερ του, εν όψει της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου.
Πηγή: novasports.gr
Συνεχίζει το «σαφάρι» ο ΠΑΟΚ

Ανάμεσα στους παίκτες, που φέρεται να έχει εντάξει ο Ζήσης Βρύζας στη μετεγγραφική του λίστα είναι και το όνομα του Ματέους Κλιχ. Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής φέρεται σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό διευθυντή της Βόλφσμπουργκ να επιβεβαιώνει πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά, ο Κλάους Άλοφς δήλωσε: «Ο Κλιχ είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πιστεύω ότι σε πολλές ομάδες της Bundesliga θα μπορούσε να είναι βασικός. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη διαπραγματεύσεις, αλλά νομίζω πώς το να αποχωρήσει από την ομάδα θα είναι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές».

Στόχος της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι να κινηθεί γα την απόκτηση ταλαντούχων παικτών, οι οποίοι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη και παράλληλα θα έχουν όρεξη να προσφέρουν. Οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν εν όψει της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου, έναν κεντρικό αμυντικό, έναν πλάγιο μεσοεπιθετικό και έναν κεντρικό μέσο. Οι Βρύζας και Αναστασιάδης έχουν συχνές επαφές, προκειμένου να καταλήξουν άμεσα στους εκλεκτούς, που θα ενισχύσουν το ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...