Στα πιτς ο Σαλούστρος, αναχωρεί αύριο για Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει αύριο το μεσημέρι την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και λίγο πριν τις επτά πετά για την Αθήνα σε ένα αρκετά δύσκολο 4ήμερο.
Πηγή: basketplus.gr
Στα πιτς ο Σαλούστρος, αναχωρεί αύριο για Αθήνα

Άλλωστε η αποστολή θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα και το πρωί της Δευτέαρς πετά για Βερολίνο. Από κει οδικώς τα 220 χιλιόμετρα της διαδρομής για την Ζιελόνα Γκόρα, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, πρωταθλήτρια στην χώρα της το 2013.

Και το σημαντικό είναι ότι εκεί ο ΠΑΟΚ δεν θα παίξει μόνος αλλά θα έχει και συμπαράσταση οπαδών του και από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Βερολίνου και από άλλες Γερμανικές πόλεις, αλλά και φιλάθλους που θα κάνουν στάσησ την Πολωνική πόλη κατευθυνόμενοι προς το Μινσκ όπου την Πέμπτη η ποδοσφαιρική ομάδα αντιμετωπίζει την Ντινάμο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Σήμερα πάντως ο Μαρκόπουλος μέτρησε μια απουσία αυτή του Σαλούστρου, ο οποίος λόγω στομαχικών διαταραχών έμεινε στα πιτς. Δεν υπάρχει όμως ανησυχία, ο 24χρονος γκαρντ θα προπονηθεί αύριο και θα ακολουθήσει την αποστολή. Σήμερα οι παίκτες παρακολούθησαν σ βίντεο πρόσφατα παιχνίδια του Ολυμπιακού, ενώ το ίδιο θα κάνουν και αύριο.

Διαβάστε ακόμη...