H μεγάλη στιγμή, που έζησε ο Ρατς

Σήμερα το απόγευμα γίνεται ένα ιστορικό παιχνίδι στο PAOK SPORTS ARENA, αφού στον έναν πάγκο θα είναι ο πατέρας (Σούλης Μαρκόπουλος) και στον άλλο ο γιος (Χάρης Μαρκόπουλος).
Πηγή: thessports.gr
H μεγάλη στιγμή, που έζησε ο Ρατς

Στην Ελλάδα δεν έχει ξαναγίνει, έχει γίνει όμως σε παιχνίδι του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και το έζησε και ο Ράζβαν Ρατς. Ήταν κι εκείνο ένα ιστορικό παιχνίδι, στο οποίο συμμετείχε ο Ρουμάνος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ!

Ήταν στις 24 Νοεμβρίου 2005, όταν στο πλαίσιο του ομίλου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, η Σαχτάρ Ντόνετσκ αντιμετώπισε την Ραπίντ Βουκουρεστίου. Προπονητής στην Σαχτάρ ήταν ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, προπονητής στην Ραπίντ ο γιός του, Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος σήμερα είναι προπονητής της Ξάνθης!

"Δεν ήρθα εδώ για να αντιμετωπίσω τον πατέρα μου, ήρθα να αντιμετωπίσω την ομάδα του" δήλωνε παραμονές του αγώνα ο Ράζβαν Λουτσέσκου...

Τελικά, εκεί είχε κερδίσει ο γιος. Το παιχνίδι είχε λήξει 0-1, με γκολ του Μαλνταρασάνου στο 87′. Πολλοί είπαν τότε, ότι ο μπαμπάς Λουτσέσκου δεν καίγονταν για το παιχνίδι, αφού η Σαχτάρ ούτως ή άλλως θα περνούσε. Σ΄ εκείνον τον όμιλο, συμμετείχε και ο ΠΑΟΚ, με την Στουτγάρδη και την Ρεν...

Στο επίμαχο παιχνίδι, ο Ρατς είχε παίξει και στα 90 λεπτά...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...