"Χαρούμενη ομάδα ο ΠΑΟΚ"

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Σάββας Παντελίδης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό "sport-fm 94,6", σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα της 8ης αγωνιστικής της Super League.
Πηγή: paok24.com
"Χαρούμενη ομάδα ο ΠΑΟΚ"

O τεχνικός των Βοιωτών αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι η ομάδα του "Δικεφάλου" είναι χαρούμενη και πως η υγεία στα "ασπρόμαυρα" αποδυτήρια βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο.

«Είναι χαρούμενη η ομάδα. Χαίρονται τα παιδιά που παίζουν. Ίσως φταίει ο προπονητής, το κλίμα στα αποδυτήρια. Καταλαβαίνεις ότι θέλουν να βγουν στο γήπεδο και να παίξουν. Τους αρέσει αυτό που κάνουν», ανέφερε με αφορμή τη νέα εντυπωσιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βέροιας με 4-1, χαρακτηρίζοντας την ομάδα της Ημαθίας ως ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

«Μου αρέσει και η Βέροια σαν ομάδα. Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει και το γεγονός ότι προσπαθεί να δημιουργήσει και όχι να αμυνθεί. Είναι ενθαρρυντικό για το ποδόσφαιρό μας».

Ο προπονητής του Λεβαδειακού μίλησε και για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης", τονίζοντας ότι δεν του άρεσε καθόλου το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Δεν μου άρεσε τίποτα από το παιχνίδι. Είχα πει κάποιες μέρες πριν ότι και οι δύο ομάδες ήρθαν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και δεν θα δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ήταν επηρεασμένες από αυτό και κυριάρχησαν τα νεύρα. Πρόσεξαν να μην δεχθούν κάποιο γκολ και αυτό δημιουργεί άγχος στους παίκτες και δεν τους δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουν. Η εικόνα που έχω είναι πως ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να έχει αρκετούς παίκτες, να μην έχει απώλειες και δεν υπάρχει κάτι που δεν περιμένουμε στη συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη...