Η νεαρή απειλή του ΠΑΟΚ

Όπως γράψαμε και χθες (20/10), η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην κορυφή της επίθεσης, αφού όπως έγραψαν οι Ιταλοί, όλοι οι σέντερ φορ της έχουν τεθεί νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο στην Τούμπα.
Πηγή: inpaok.com
Η νεαρή απειλή του ΠΑΟΚ

Οι Μάριο Γκόμεζ και Τζιουζέπε Ρόσι όπως είναι γνωστό είναι τραυματίες και δεν προλαβαίνουν στα σίγουρα την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Κουαδράδο αποχώρησε από το ματς με την Λάτσιο κουτσαίνοντας.

Όσον αφορά τον Μπαμπακάρ, αυτός αντιμετωπίζει γαστρεντερικά προβλήματα και ο οργανισμός του έχει καταπονηθεί αρκετά.

Έτσι, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο κλήρος πέφτει στον 20χρονο επιθετικό, Φεντερίκο Μπερναρντέσι, ο οποίος αν και αντιμετώπιζε πρόβλημα στον αστράγαλο, μάλλο θα ξεκινήσει βασικός στο ματς της Πέμπτης 23/10.

Ο γεννημένος στις 16 Φεβρουαρίου του 1994 επιθετικός των «βιόλα» είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ιταλίας, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κροτόνε ως δανεικός έχοντας σε 39 συμμετοχές 12 γκολ.

Φέτος έχει συνολικά 7 συμμετοχές, (5 στην Serie A και 2 στο Europa League), μάλιστα στον ευρωπαϊκό θεσμό της UEFA έχει βρει δίχτυα 2 φορές (απέναντι σε Γκινγκάμπ και Ντιναμό Μινσκ).

Άξιο αναφοράς είναι, πως Μπερναρντέσι μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα πλάγια, όσο και στην κορυφή της επίθεσης, κάτι που τον κάνει έναν πολυσύνθετο παίκτη.

Διαβάστε ακόμη...