Μυρίζει… sold out!

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου αύξησε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των φιλάθλων για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Φιορεντίνα στην Τούμπα για τους ομίλους του Europa League. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν ήδη διατεθεί 8.500 εισιτήρια για το παιχνίδι της Πέμπτης από τα εκδοτήρια αλλά και το internet. Συνολικά για την ευρωπαϊκή βραδιά έχουν εκδοθεί 17.000 εισιτήρια καθώς υπάρχουν και 8.000 περίπου εισιτήρια διαρκείας. Να σημειώσουμε επίσης ότι δεν μπορούν να διατεθούν εισιτήρια στη θύρα 8 καθώς θα μείνει κλειστή για τις ανάγκες των φιλάθλων της Φιορεντίνα.
Πηγή: inpaok.com
Μυρίζει… sold out!

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι αν ο ρυθμός διάθεσης εισιτηρίων παρουσιάσει αύξηση την Τρίτη και την Τετάρτη (την Πέμπτη είναι δεδομένο ότι θα δημιουργηθούν ουρές στα εκδοτήρια της Τούμπας πριν την έναρξη του αγώνα) είναι πολύ πιθανό να καταγραφεί το πρώτο sold out της φετινής χρονιάς. Όχι ότι πρόκειται για κάτι σπουδαίο να διατεθούν 25.000 εισιτήρια με δεδομένα τα sold out που έχει καταγράψει ο ΠΑΟΚ στην ιστορία του, αλλά είναι σημαντικό αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η ομάδα προκαλεί πλέον τον κόσμο με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της να βρεθεί στο γήπεδο.

Αναμονή για τους Ιταλούς

Πιθανότατα σήμερα οι επιτελείς της Φιορεντίνα θα ενημερώσουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ακριβή αριθμό των φιλάθλων τους που θα βρεθούν στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Πέμπτης.

Διαβάστε ακόμη...