«Θα έχω πάντα στην καρδιά μου τον ΠΑΟΚ»

Ο πρώην φόργουορντ του Δικεφάλου μίλησε για την θητεία του στον ΠΑΟΚ σε συνέντευξη του μετά την αποχώρηση του από την ομάδα το καλοκαίρι.
Πηγή: paokweb.gr
«Θα έχω πάντα στην καρδιά μου τον ΠΑΟΚ»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι άλλαξε φανέλα και μετακόμισε στην ΑΕΚ και παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Διπλοΐδη (Τηλεόραση «4Ε»).

Μεταξύ άλλων τόνισε:

Για την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ:

«Το καλοκαίρι κατάλαβα πως το καλύτερο για μένα και για τον ΠΑΟΚ θα είναι να αλλάξω ομάδα. Μίλησα με τον προπονητή της ΑΕΚ, τον Κ. Ζιάγκο και αποφάσισα να πάω εκεί για να συνεχίσω την καριέρα μου. Παρόλα αυτά τον ΠΑΟΚ θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου»

Και συνέχισε:

«Πέρασα δύο χρόνια στον Δικέφαλο και αποκόμισα πολλές εμπειρίες ενώ είχα και πολλές καλές στιγμές. Παρόλα αυτά τώρα ομάδα μου είναι η ΑΕΚ και είμαι συγκεντρωμένος σ' αυτή. Πολλά από τα παιδιά του ΠΑΟΚ τα ξέρω αρκετά καλά αλλά πλέον θα είμαστε αντίπαλοι. Αλλά φυσικά δεν θα ξεχάσω το πέρασμα μου από την Θεσσαλονίκη»

Τέλος αν θα του λείψουν οι αγώνες στο Eurocup με τον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα θα μου λείψουν, είναι ότι καλύτερο για κάθε αθλητή να παίζει σε αυτό το επίπεδο. Οι συνεχόμενοι αγώνες σου κάνουν καλό. Όλοι αυτοί οι σπουδαίοι αντίπαλοι τους οποίους αντιμετωπίσαμε πέρσι. Παρόλα αυτά πλέον προσαρμόζομαι στην ΑΕΚ που έχει ένα παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα».

Για την κλήρωση του ΠΑΟΚ:

«Είναι δύσκολος ο όμιλος του ΠΑΟΚ, με πολύ ποιοτικές ομάδες. Παρόλα αυτά πιστεύω πως τα παιδιά της ομάδας θα κάνουν ότι καλύτερο για να προκριθούν».

Διαβάστε ακόμη...