Άγχος στον Ολυμπιακό εξαιτίας ΠΑΟΚ

Μόνο ηρεμία δεν επικρατεί στον Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ να είναι στην κορυφή. "Γκάζια" από Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές.
Πηγή: paokweb.gr
Άγχος στον Ολυμπιακό εξαιτίας ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προκαλεί μεγάλο άγχος στον Ολυμπιακό, που νιώθει μετά από καιρό να απειλείται η... δεδομένη πρώτη θέση για τον ίδιο.

Από το πρωί ερυθρόλευκες εφημερίδες και σάιτ στέλνουν το μήνυμα για πολύ μεγάλη προσοχή στο μεγάλο ντέρμπι, με την ομάδα τους να προκαλεί προβληματισμό, με παίκτες να μην συμφωνούν και να μαλώνουν για εκτελέσεις πέναλτι. Για αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στην προπόνηση και έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους. Και με την δικαιολογία περί Τριτσώνη να μην συνεχίζεται λόγω πως όλοι... είδαν και κατάλαβαν.

Διαβάστε εδώ: Θορυβημένοι στον ΟΣΦΠ, στου Ρέντη ο Μαρινάκης!

Στην αντίπερα όχθη στον ΠΑΟΚ επικρατεί ηρεμία, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό, συγκρατημένος ενθουσιασμός και αποφασιστικότητα. Με πίστη πως μπορεί να κάνει το καλύτερο εφόσον παρουσιάζει το σοβαρό του πρόσωπο αλλά και το χειρότερο αν υποτιμήσει κάποιον (όπως συνέβη με Ζίμπρου, Καλλονή, Απόλλων Καλαμαριάς), ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι πρωταθλήματος, με την προσοχή στραμμένη στην Γαλλία για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Γκινγκάμπ που έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα και είναι στην τελευταία θέση.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει καταφέρει να περάσει την νοοτροπία που θέλει, κάτι που φυσικά δεν είναι εύκολο και πρέπει να δουλεύει κάθε μέρα πάρα πολύ, για να το διατηρήσει και να το ενισχύσει.

Η ομάδα έχει ακόμα πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης και το ομολογούν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Και αυτό γίνεται μόνο μ' έναν τρόπο. Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Ακόμα δεν έχει επιτευχθεί απολύτως τίποτα. Απλώς βαδίζει σωστά.

Διαβάστε ακόμη...