Ανοίγει ο διαγωνισμός την Τετάρτη

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η υπόθεση της δημιουργίας αθλητικού κέντρου από τον Ιβάν Σαββίδη στην περιοχή της Θέρμης, με την ερχόμενη Τετάρτη να ψηφίζονται οι όροι της δημοπρασίας και να ανοίγει ουσιαστικά ο διαγωνισμός.
Πηγή: thessports.gr
Ανοίγει ο διαγωνισμός την Τετάρτη

Από τη στιγμή που θα ψηφιστούν οι όροι της δημοπρασίας για τη συγκεκριμένη έκταση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα έχει περιθώριο τριάντα ημερών, για να υποβάλλει την πρότασή του.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Θέρμης, ενημερώθηκαν για τα θέματα της ημερησίας διάταξης, για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη, στις 19.00', στο Δημοτικό Κατάστημα των Βασιλικών.

Μεταξύ των δεκαοκτώ θεμάτων, έκτο στη σειρά, είναι αυτό που αφορά την έκταση που παραχωρείται για τη δημιουργία του αθλητικού κέντρου. Πιο συγκεκριμένα, αυτό που θα συζητηθεί και θα έρθει προς ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο, περιγράφεται ως εξής: «Εγκριση εκμίσθωσης τμημάτων του αριθμ. 1847 αγροτεμαχίου Θέρμης και τμήματος του αριθμ. 2 αγροτεμαχίου Tαγαράδων και καθορισμός όρων διακήρυξης της δημοπρασίας σύμφωνα με την παρ.3 του άρθρου 72 του Ν.3852/2010».

Διαβάστε ακόμη...