«Παίζουμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα»

Ο Μάκης Χάβος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Δευτέρας μεταξύ του Παναιτωλικού και του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, χαρακτηρίζοντας τον Δικέφαλο ως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.
Πηγή: paokweb.gr
«Παίζουμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα»

Αρχικά ο Μάκης Χάβος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Arena Press", αναφέρθηκε στη σχέση αγάπης που έχει με τον ΠΑΟΚ: "Τα συναισθήματά μου για τον ΠΑΟΚ είναι γνωστά. Δεν χρειάζεται να το προβάλλω", ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε: "Σεβόμαστε πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ, παίζουμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Στα τελευταία ματς ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας. Τον σεβόμαστε, αλλά δεν πρέπει να τον φοβόμαστε. Αυτό το μήνυμα προσπαθώ να περάσω και στα αποδυτήρια στους παίκτες μου. Εμείς είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι. Κάνουμε την δουλειά μας και προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν, εδώ στο Αγρίνιο, με τον Πάρη Ζουμπoύλη και το υπόλοιπο τεχνικό και βοηθητικό τιμ".

Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Μινσκ, λέγοντας: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, γιατί μας έκανε όλους υπερήφανους και εξύψωσε το γόητρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν οι ελληνικές ομάδες πάνε καλά στην Ευρώπη είναι προς το κοινό συμφέρον του αθλήματος. Έχουμε ανάγκη τόσο μεγάλες νίκες από ελληνικές ομάδες".

Τέλος, ευχήθηκε για τον αγώνα της Δευτέρας: "Να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα αποτελέσει διαφήμιση για το ποδόσφαριο κι από κει και πέρα όποιος είναι καλύτερος, ας κερδίσει. Η επιθυμία μου είναι να γίνει ένα ματς που θα προσφέρει θέαμα και θα το χαρεί ό κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο".

Διαβάστε ακόμη...