H UEFA (κάτι) βλέπει…

Ο Βασσάρας έχει σταματήσει εδώ και καιρό, ο Κάκος τελείωσε πέρυσι και να που ο επόμενος Έλληνας διαιτητής ο οποίος κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος...
Πηγή: paok24.com
H UEFA (κάτι) βλέπει…

Ο Θεσσαλονικιός διαιτητής που μένει στα Δωδεκάνησα σφύριξε σήμερα το πρώτο του παιχνίδι στους ομίλους του ChampionsLeague. Ο Σιδηρόπουλος τα πήγε πολύ καλά στην αναμέτρηση Μπιλμπάο-Σαχτάρ 0-0 και σίγουρα θα έχει συνέχεια.

Ο διαιτητής που πέρυσι «κυνηγήθηκε» λόγω του 50-50 που έπαιξε στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, αυτός που είχε κάποια στιγμή πιο πολλά ματς στην Ευρώπη παρά στο πρωτάθλημα μια και δεν «άκουγε», αυτός ο διαιτητής που δείχνει να ακολουθεί μοναχικό δρόμο και δεν κάμπτεται, αυτόν επέλεξε η UEFA για να αναβαθμίσει.

Είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα που στέλνει η Ευρωπαϊκή διαιτησία απόψε. Σε μία περίοδο όπου η Ελληνική ΚΕΔ επιβραβεύει και τιμωρεί ανάλογα τα συμφέροντα συγκεκριμένης ομάδας, σε μία περίοδο όπου η πλειοψηφία των διαιτητών «ακούνε» και παίζουν το παιχνίδι τους γιατί έτσι πιστεύουν ότι θα έχουν μέλλον, η UEFA επιβραβεύει τον ανεξάρτητο, αυτόν που δεν καταλαβαίνει από τα Ελληνικά μηνύματα και ακόμη προσπαθεί να αποδώσει δικαιοσύνη.

Ας το έχουν υπόψη τους όλοι οι Έλληνες διαιτητές, για τους οποίους βέβαια το κακό είναι ότι... για να γίνουν διεθνείς πρέπει να περάσουν τα διάφορα «τεστ» ΚΕΔ και ΕΠΟ!

Διαβάστε ακόμη...