"Αναγνωρίζεται η προσπάθεια"

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αναφέρεται στο ρεκόρ τριετίας που έχει γίνει στον ΠΑΟΚ όσον αφορά την πώληση των διαρκείας και θεωρεί πως είναι εφικτό αυτά να φτάσουν τα 2.000.
Πηγή: sport24.gr
"Αναγνωρίζεται η προσπάθεια"

Φέτος ο κόσμος είναι πιο κοντά στον ΠΑΟΚ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και αυτό φαίνεται από το ότι έχει γίνει ρεκόρ τριετίας στον "Δικέφαλο" σχετικά με τις πωλήσεις των διαρκείας.

Εχει ενδιαφέρον το πώς "βλέπουν" στην ομάδα το συγκεκριμένο θέμα και γι' αυτόν τον λόγο απευνθήκαμε στον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

"Σίγουρα αυτό δείχνει πως αναγνωρίζεται από τον κόσμο η προσπάθεια που γίνεται και αυτό το δείχνει έμπρακτα με την αγορά των διαρκείας. Είναι σημαντικός ο αριθμός των 1.200 διαρκείας και αξίζει να αγκαλιαστεί και να στηριχτεί η ομάδα και το σταφ", μας είπε αρχικά για το ρεκόρ τριετίας στα διαρκείας ο κ. Γαλατσόπουλος.

"Εφικτός στόχος τα 2.000 διαρκείας"

Ο ίδιος εκτιμά πως είναι εφικτός ο στόχος των 2.000 διαρκείας. "Νομίζω πως ένας εφικτός στόχος αυτή την στιγμή θα ήταν τα 2.000 διαρκείας γιατί πραγματικά η ομάδα που έχει γίνει είναι καλή, ο προπονητής που είναι ο αγαπημένος των φιλάθλων μας ανανέωσε την συνεργασία του και περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την κλήρωση του Γιούροκαπ. Και πραγματκά επειδή τα έξοδα στο Γιούροκαπ είναι πολλά αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να συμμετέχει στη συγκεκριμένη διοργάνωση λόγω πρεστίζ και φήμης, η ομάδα πρέπει να έχει την στήριξη του κόσμου και γι' αυτό θα πρέπει να αυξηθεί κι άλλο ο αριθμός των διαρκείας".

"Γι' αυτό μας στηρίζει ο κόσμος..."

Ο κόσμος στηρίζει περισσότερο τον "Δικέφαλο" σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Ποιες είναι οι... αιτίες γι' αυτό σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ; "Εχει παίξει ρόλο το ότι η διοίκηση εδώ και μια τριετία κάνει αυτά που λέει και αυτά τα κάνει με πρώτο στόχο την εξυγίανση και την μείωση των χρεών.

Ενας δεύτερος λόγος είναι η συνέπεια που έχει αποκτήσει η ομάδα απέναντι σε πολλούς ανθρώπους που συνεργάζεται, είτε αυτοί λέγονται παίκτες, είτε προμηθευτές και ότι τα παλιά τα χρέη πληρώνονται από την ΚΑΕ

Τρίτος λόγος είναι η αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ και η προσπάθεια του τεχνικού τιμ. Η ομάδα βγήκε στην τρίτη θέση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό ενώ ο ΠΑΟΚ για μια ακόμη χρονιά θα συμμετέχει στο Γιούροκαπ. Ο κόσμος έτσι θα πρέπει να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται".

"Εχουν γίνει καλές μεταγραφικές κινήσεις"

Για το... νέο προφίλ του ΠΑΟΚ και τις αρκετές αλλαγές που έγιναν φέτος, ο κ. Γαλατσόπουλος είπε: "Σίγουρα η ομάδα που έχουμε φτιάξει είναι πιο γεμάτη από πέρυσι. Εχουν γίνει καλές μεταγραφικές κινήσεις με παίκτες γνωστούς και από εκεί και πέρα η δουλειά ανήκει στο σταφ και στους παίκτες για να καταφέρουν στη πράξη αυτό που λέμε και στα λόγια. Θέλω να πω ότι εμείς στις επιλογές που κάνουμε για την ομάδα, κοιτάμε εκτός από καλοί παίκτες να είναι και καλοί χαρακτήρες γιατί αυτό βοηθά στο να υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα".

"Η ομάδα αξίζει της στήριξης του κόσμου"

Οσο για το μήνυμα του αντιπροέδρου της ΚΑΕ προς τον κόσμο; "Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι πως η ομάδα αξίζει της στήριξης για την προσπάθεια που γίνεται. Η ομάδα θα συνεχίσει να ακολουθεί πιστά τον δρόμο της εξυγίανσης με στόχο κάθε χρόνο τα πράγματα να γίνονται λίγο καλύτερα", τόνισε ο κ. Γαλατσόπουλος ο οποίος ακόμη θέλησε να προσθέσει πως... "όλα τα παιδιά που δουλεύουν στα γραφεία της ΚΑΕ βοηθούν πολύ την ομάδα και αξίζει συγχαρητήρια και το τμήμα μάρκετινγκ για τον τεράστιο αγώνα που κάνει έτσι ώστε να αυξάνει κάθε χρόνο τα έσοδα της ομάδας".

Διαβάστε ακόμη...