"Θέλουμε το κάτι παραπάνω"

Ο προπονητής της Ντιναμό Μινσκ Βλάντιμιρ Ζούραβελ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
"Θέλουμε το κάτι παραπάνω"

Ο τεχνικός των Λευκορώσων έκανα μία εισαγωγή τονίζοντας πως «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα παίξουμε στους ομίλους, όμως αυτός δεν είναι ο τελικός μας στόχος. Θέλουμε το κάτι παραπάνω και εδώ δεν είναι σαν τα πλέι οφς του Γιουρόπα. Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς» τόνισε αρχικά για να δεχτεί ερωτήσεις στη συνέχεια

Θα ρίξετε το βάρος στα πλέι οφ του εγχώριου πρωταθλήματος ή στο Γιουρόπα Λιγκ;

«Ο πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος στη χώρα μας. Από εκεί και πέρα θέλουμε να είμαστε αξιοπρεπείς στο Γιουρόπα Λιγκ και αν σταθούμε τυχεροί να περάσουμε στη φάση των 32»

Σε τι κατάσταση είναι η ομάδα σας μετά την εντός έδρας ήττα στα πλέι οφ και τι γνωρίζετε για τον ΠΑΟΚ;

«Εγώ σέβομαι όλες τις ομάδες και ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ ιδιαίτερη. Έχω δει πολλά παιχνίδια του, είναι εξαιρετικός στην επίθεση, έχει πολλούς έλληνες διεθνείς αλλά και από άλλες χώρες όπως ο Ρατ και ο Κάτσε. Όσο για την ήττα, οι παίκτες μου είναι επαγγελματίες και δεν πρόκειται να σταθούν στο προηγούμενο αποτέλεσμα»

Ποια πιστεύετε πως είναι τα φαβορί του ομίλου;

«Μετά την πρώτη αγωνιστική θα μπορούμε να κάνουμε μία πρώτη εκτίμηση. Στο τέλος είμαι σίγουρος πως η κάθε ομάδα θα τερματίσει εκεί που της αξίζει»

Έχετε ανησυχία για την ατμόσφαιρα της Τούμπας;

«Εγώ προσωπικά όχι αλλά ας ρωτήσουμε τον αρχηγό μας που θα παίξει». Σε αυτό το σημείο πήρε τον λόγο ο αρχηγός της ομάδας Ιγκόρ Στάσεβιτς που τόνισε πως «Η παρουσία φιλάθλων είναι κίνητρο για όλους τους παίκτες. Δεν χαλάει την ισορροπία ενός αγώνα. Τους θέλουμε αλλιώς θα είχαμε την αίσθηση πως παίζουμε φιλικό»

Έχετε συμβουλευτεί τον Ουντότζι;

«Έχουμε μιλήσει μαζί του και για το πρωτάθλημα, αλλά και για τον προπονητή τον οποίο τον ξέρει και έχει συνεργαστεί μαζί του. Σίγουρα πήραμε κάποια στοιχεία από αυτόν»

Μήπως θεωρείτε πως τα φαβορί είναι η Φιορεντίνα και ο ΠΑΟΚ λόγω εμπειρίας στην Ευρώπη;

«Στα χαρτιά είναι φαβορί. Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν τα χαρτιά»

Για την κατάσταση του γηπέδου που είναι βαρύ, θεωρείται πως σας βολεύει;

«Δεν τον πάτησα ακόμη, αλλά εγώ θέλω καλό χορτάρι γιατί είμαστε καλοί με την μπάλα στα πόδια»

Τέλος, τον λόγο πήρε ο αρχηγός της ομάδας Ιγκόρ Στάσεβιτς ο οποίος τόνισε πως «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή επίθεση, εγώ προσωπικά γνωρίζω τον Σαλπιγγίδη, εκτιμώ πως πολλά θα κριθούν από τον τρόπο που θα αμυνθούμε»

Διαβάστε ακόμη...