«Να προσέξει ο ΠΑΟΚ»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Νίκος Καραγεωργίου.
Πηγή: arenafm.gr
«Να προσέξει ο ΠΑΟΚ»

Μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού, τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Μινσκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4

Για τις συχνές αλλαγές προπονητών στο Ελληνικό πρωτάθλημα τόνισε:
«Η Ξάνθη τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σ' αυτές τις αλλαγές και παλαιότερα όταν ήμουν εγώ δεν υπήρχαν τέτοιες σκέψεις. Υπήρχαν ατυχή και καλά αποτελέσματα.Η Νίκη Βόλου άλλαξε προπονητή, όπως και ο Εργοτέλης μετά από δύο αγωνιστικές και δεν ξέρω πως σκέφτονται οι παράγοντες. Ίσως η οικονομική κρίση να έχει επηρεάσει τους διοικούντες και να λειτουργούν έτσι».

Για την νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης υπογράμμισε:
«Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλο αποτέλεσμα γιατί τον βάζει στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Δεν το περίμενα γιατί ήταν καινούργια η ομάδα του Μίτσελ και δεν ξέραμε πως θα ανταποκριθεί. Τα κατάφερε και το αποτέλεσμα μετράει και νομίζω πως είναι μεγάλη νίκη και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ υπογράμμισε:
«Καλή η Ρεάλ αν και έχασε από την Ατλέτικο θα διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι τέλος. Έρχονται στιγμές που δεν μπορούμε να δούμε αυτά που κάνουν οι επιθετικοί της Ρεάλ. Το προηγούμενο διάστημα ήταν λίγο ανέτοιμοι, λίγο και το μάρκετινγκ με τον Ρονάλντο. Οι υπόλοιποι όλοι νίκησαν εκτός της Μπενφίκα που δεν το περίμενα και η Ζενίτ κέρδισε εύκολα».

Για την Ντιναμό Μινσκ που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη (18/9) υποστήριξε:
«Δεν το συζητώ ότι όλες οι ομάδες αυτές θέλουν να διακριθούν και ο ΠΑΟΚ είναι σε δύσκολο όμιλο και η Φιορεντίνα και η Γκινγκάμπ είναι δύσκολες ομάδες. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη γιατί τα υπόλοιπα θα είναι δύσκολα. Είδα ένα ημίχρονο από τη Ντιναμό Μινσκ, στο δεύτερο μέρος δέχτηκαν τρία-τέσσερα γκολ και εμένα μου άρεσε στο πρώτο 45λεπτο. Να είναι σοβαρός ο ΠΑΟΚ. Το άλλο είναι ότι έχουν ένα ρυθμό και ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει και από εκεί και πέρα να κερδίσει. Να το ετοιμάσουν το παιχνίδι και με λίγη τύχη θα πάρει τη νίκη».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια έχει μεγάλα αποτελέσματα είπε:
«Οπωσδήποτε φέρνουν καλή ψυχολογία και θεωρούν οι ποδοσφαιριστές πως μπορούν να κερδίσουν. Είδα την τετράδα της επίθεσης του ΠΑΟΚ να λειτουργούν πολύ καλά να αλλάζουν θέσεις, να γυρνούν να αμύνονται και αν όλα πάνε καλά και στην άμυνα τότε θα βρει ένα τέμπο και ένα πλάνο. Ήθελε και λίγο χρόνο η ομάδα, να γνωρίσει ο ένας τον τρόπου παιχνιδιού του άλλου, ο προπονητής να δει που μπορεί ο κάθε ποδοσφαιριστής να παίξει καλύτερα».

Τέλος για το ότι ο όμιλος της Γ' Εθνικής με τον Άρη και την Καβάλα θα είναι δύσκολος κατέληξε:
«Αυτός ο όμιλος δεν ξέρω αυτές τις κατηγορίες και πολλές ομάδες έχουν ετοιμαστεί για μια θέση ανόδου. Ο Άρης είναι το φαβορί και λόγω φανέλας και λόγω των φιλάθλων του και πάνε να οργανωθούν καλύτερα και οι άλλες ομάδες δεν το αφήσουν. Προσπάθησα όσο μπόρεσα να βοηθήσω και η Καβάλα θα το παλέψει, αλλά είχε το πρόβλημα δεν βγήκαν τα δελτία των ξένων και αυτό είναι ένα θέμα, γιατί χτίστηκε πάνω στον Σέρβο και τον Βραζιλιάνο που φέρανε. Η Δόξα Δράμας παρότι έχασαν είναι βαριές φανέλες και θα διεκδικήσουν πράγματα».

Διαβάστε ακόμη...