Dead line μέχρι αύριο (2/9) για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως δε θα κάνει μεταγραφή καθώς οι συζητήσεις που είχε με δύο ποδοσφαιριστές και τις ομάδες τους οδηγήθηκαν σε ναυάγιο.
Πηγή: metrosport.gr
Dead line μέχρι αύριο (2/9) για ΠΑΟΚ

Ενημέρωσε όμως πως θα ψάξει την αγορά των ελευθέρων παικτών. Αν θέλει, όμως, να τους δηλώσει για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, έχει διορία μέχρι την Τρίτη (2/9).

Η ΟΥΕΦΑ έχει ενημερώσει πως μέχρι τότε θα πρέπει να δηλώσει τη λίστα με τους παίκτες που θα αγωνιστούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και αλλαγές θα γίνουν μόνο σε περίπτωση πρόκρισης στη φάση των «32».

Πέρυσι ο ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα δεν δήλωσε παίκτες όπως ο Νάτχο, ο Χούσεν και ο Μάρτενς (λόγω της συμμετοχής τους με τις προηγούμενες ομάδες τους στην Ευρώπη) και δεν παρουσιάστηκε όσο δυνατός θα ήθελε κόντρα στην Μπενφίκα.

Φέτος, λοιπόν, αν ο ΠΑΟΚ θέλει να μην την ξαναπατήσει, θα πρέπει να αποκτήσει μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου τον ή τους παίκτες που τον ενδιαφέρον. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος να πιεστούν οι άνθρωποι της ΠΑΕ που ήδη απέτυχαν να ενισχύσουν την ομάδα κατά τη διάρκειας της μεταγραφικής περιόδου και τους έμεινε μόνο η αγορά των ελευθέρων. Εκεί που θα πρέπει να πληρώσουν για να κάνουν πιο δυνατό τον Δικέφαλο...

Διαβάστε ακόμη...